Sunday, April 24

23 Ramadhan

assalamualaikum

salam Ramadhan hari ke 23

tinggal seminggu lgi😌 

Minggu akhir .  Semoga Terus diberi kesempatan.

10 hari terakhir dlm mengejar Lalailatul Qadar.

ramadhan kali ini memang ciknur jarang update. Gamabr menu pun  ambik.

Bukan tak masak he hew ada je masak2

mkn kat umah kakak ramai2  baru ni pun x ambik gambar

adusss

ni je ada gambar kuih kocj labu dan muffin pemberian parents taska pd jumaat lepas.


makin buzy kan kebyakan

mcm2 buzy, buat persiapan raya  mungkin

baju2 dah siap ank2 beli online je

depa pilih kaler pepel thn ni.

ikut je lah kan.

Siapkan order kwn punya , settle kek buah dan tart nenas dan mazola.

Legaa. Umah punya bg ank2 daralah nanti buat.

aduhhh legaaa. Kenapa ntahh lemauu sgt kali ni nk buat biskut.

Kadang2 lepas terawih je lena terus. Bangun sahur, pastu keja.



6 comments:

  1. sedapnya koci labu...belum beli baju raya, huhu..hari Sabtu pi shopping, ramainya umat..langsung cancel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg mana2.sesak.orgramai kan. Tu beli online je he hee

      Delete
  2. alaaa kita x suka koci labu.. kita masih suka koci biasa tu ehehe

    ReplyDelete
  3. kuih koci lemak berkrim ..xmkn lg bln ramadhan

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

assalamualaikum salam.jumaat♥️ musim durian  sudah tiba. skrg sana sini bau semerbak. kiri kanan dpn belakang jiran2 bau durian. hari2 longo...