Saturday, February 19

Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie




Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie

assalamualaikum


alhamdulillah. syukran. Last day dpat join lg Giveaway🤭😍 





Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Awal Tahun 2022 Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai korang.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..

Hadiah

3 beg comel seperti dalam banner tu.


Blog Mamapipie ni  suka sb segmen jalan2, byk info jalan2 tu yg ciknur suka. 


4 comments:

  1. Semoga ada rezeki Kak Nor nanti. Aaminn...

    ReplyDelete
  2. tq ciknpr peserta sori tak tau mcm mana mam tak senaraikan..
    anyway mama sendiri kdg2 baca balik entry jalan2 mama tu tau hihi
    goodluck ye

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum semua🥰 utk makluman ciknur adalah agent produk Mamasab bakery.  Mesti penah dengar dan tahu kan. Produk mamasab mcm2 ada. B...