Sunday, 15 November 2020

Brownies


 

assalamualaikum


Sempena birthday anak taska  Nur Damia baru2 ni sebelum PKPB sempatlah celebrate ringkas beramai-ramai😊 ramai tu 10 0rg je tau

ulangtahun yg ke 11 ank comel sis ni yg jaga dia ajar dia seawal usia 3 tahun, sayanggg dia dah macam anak sendiri

sedar tak sedar dah meningkat remaja dia, alahaiii

dah khatam quran masa umur 7 tahun

alhamdulillah anak yg terang hatinya dan mudah diajar

dari usianya 4 tahun   sambut birthday dgn rakan2 sebaya di taska


Taknak kek yg berkrim tahun ni katanya 😃😃so sis buat brownies dan hiass macam ni

mamanya topup  menu  ayam gorengg  kfc yg jd kegemaran anak2 ni emmm laju je masing2 makan

yg penting nampak kecerian dan kegembiraan di wajahnya💓💓


Brownies mcm biasa dah save dlm blog 



4 comments:

nohas said...

brownies coklat mmg kegemaran ramai...kfc tk jemu dimakan..

Wak Lat said...

sedap brownies tu kalo letak eskem kat atasss., ;p

Syaz Rahim said...

perghh mengancam betul!

norhidana said...

Sedapnya browniez .. nasibla semalam jiran sebelah bagi kak kalau tak ngences

ASSALAMUALAIKUM Selamat malam semua sebelum lelapkan mata moh le update dulu he hee pas ni leh la nak delete gambar lam galery hp kan bila t...