iklan

Sunday, 10 February 2013

segment-Bagi Pi penbiru


ASSALAMUALAIKUM

Selamat berhari minggu..alhamdulillah masih diberi kesempatan berada disini

inilah  kali keduanya nak join segment  giveaway . Al maklumlah kita baru berblog memang sebelm ni selalu jg tgk kan tgk blogger bersegment tp blm berkesempatan nak joinkan diri.
Demi memeriahkan dan memberi sokongan pada rakan yg dikenal melalui alam maya ini

suker tgk blog http://www.penbiru.com/ .....hasil penulisan yg bersahaja tak menjemukan atau celoteh panjang meleret, tgklah kan setia dgn loghat Kedahnya entry2nya jg banyak berkesan di hati adakala ada persamaan dgnku bila mengimbas kenangan2 lama tu he heee 
 bukan itu saje penulisnya jg sgt kreatif dan dianugerahkan tangan yg berseni utk menjahit manik2 yg pelbagai cantik2...sgt2 menarikkk oooo. Alhamdulillah beliau tidak lokek utk berkongsi ilmunya itu
bukan semua ada keistimewaan begini tau
nak tgk detail sila scroll blog beliau k
banyak nak dicerita tp utk lebih kenal silalah berkunjung dan join segmen ni ye. Org Kedah cakap Bagi Pi la kat hang he heeee

3 comments:

  1. salam mamasara
    akak dah ke blog tu dan baca cerita kucingnya jatuh kolah dan dah follow sekali best nya ada geng akak tu orang kedah, mmg lawakkk lah orang kedah ni kan biaq pi lah kat dia hahaha

    ReplyDelete

kata-kata manis