Sunday, January 22

giveaway 23 anniversary


 Assalamualaikum semua.

Dengan Bismilahirahmanirrahim.

Febuari yg akan muncul tak lama lagi🥰
Bulan cinta , bulan ciknur dan suami disatukan Lip lap lip lap dah 23 tahun.
Alhamdulillah bertemu jodoh dengan restu ayahbonda tersayang.
Imbas kembali detik pertemuan🥰 ciknur dan suami satu tempat keja sebenarnya.
 Syarikat  pembinaan
 ciknur kat opis  ,suami pula kat site.
Jarang2 pun dpt jumpa awal2 tu terserempak waktu pg sblm dorang bergerak ke site   jarang2 . Kadang ptg ada jga dia singgah opis.
Dah jodoh namanya kan, awal2 keja asyik  kena usik dgn opis mate☺️ masa tu suami bujang terlajak ha haa Beza 17 tahun. 
Pandai2 je dorang match kan kita 
Ciknur sipu2 malu je la. 
Masa tu ciknur paling muda , mesti la malu gi lerr  kena usik2 . silap haribulan g blkg nangis he hee adoiii kelakar pun ada. Maklum la  yg lain tu pangkat kakak d abang2.

Zaman muda baru nk up. 

Kenangannn sungguh😁 senyum sorang2 bila kenang balik kisah2 dulu.

 Rinduuu jga pd dorang entahh mana masing2 skrg ni. Mesti dah beranak cucu. Cuma sorang akauntan tu masih berhubung dgn husband ciknur dan kadang2 jumpa. Kira rapat dgn dia

Apapun Syukur alhamdulillah

13 feb thn ni genap 23 tahun sudah
melewati 23 tahun yg penuh dgn berbagai onak.duri . Adatlah tu kan pasang surut. Mesti ada suka dan duka kehidupan ini.

 Dan Buat pertama kalinya nk try  buat giveaway sempena anniversary ciknur ni  Ada  ke yg  sudi ye join ☺️☺️

 ucapan ringkas. doa buat ciknur dan suami. Aaminn

Ciknur tak pandai sgt sebenarnya tp try jga. Ok jommm 

Syarat penyertaan

1.  Follow  blog "Dapur Cik Nur"
     Yg penting ada list kat blog korang.
2.  Buat entry bertajuk "Giveaway 23          Anniversary Ciknur and Husband
3.  Sertakan sedikit ucapan indah ❤️✌️
4.  Tinggalkan link penyertaan di ruang komen.

itu je mudahh kan


Berlangsung pd 23hb jan sehingga
 13 febuary 2023.

Tamat 13 februari ye

semoga ada yg sudi join✌️❤️


34 comments:

  1. Wahhhh...23 tahun perkahwinan. Syu baru 5 tahun 😂.
    Semoga berkekalan hingga ke jannah Cik Nur. Nanti Syu join yer 😉💕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syu join ya Cik Nur 😉💕
      https://www.syuderis.com/2023/01/giveaway-23rd-anniversary-ciknur-husband.html?m=1

      Delete
  2. Semoga GA berlangsung dengan meriah, Ciknur. Insya-Allah, nanti saya turut serta 😊

    ReplyDelete
  3. Wah…Alhamdulillah masuk 23 tahun.
    InsyaAllah nanti saya ikut serta ya ciknur.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah 23 tahun!
    Moga berkekalan hingga ke jannah Ciknur 🤲
    Insha Allah sy join GA ni...

    ReplyDelete
  5. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-cik-nur-and.html

    ReplyDelete
  6. Syidah join yew
    https://rasyidahsheresimpleblog.blogspot.com/2023/01/giveaway-23rdanniversary-ciknur-husband.html

    ReplyDelete
  7. sy join juga ya
    https://www.siinurul.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  8. Hi CikNur, saya join juga. follower baru https://www.rodiahamir.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum wbt, saya join ye Cik Nur :) https://www.syaznirahim.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  10. Assalmualaikum Ciknur, ibu Aqil join ya meraikannya. ;)
    https://ssasliza.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. Salam kenal.. Aini baru join GA Ciknur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh lupa plak nak bagi link..hehe
      https://ainihalim85.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

      Delete
  12. bismillah ..Cuya join :D

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  13. kita join ya
    https://salinasafea.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-dan.html

    ReplyDelete
  14. selamat ulangtahun yg ke 23 tahun!!! MA join yer..
    https://mummyayu.blogspot.com/2023/01/giveaway-23rd-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  15. Sha joint ye..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  16. SA joined ye Cik Nur
    http://www.suriaamanda.com/2023/01/giveaway-23rd-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah... 23 tahun dah... insyallah nnt sy bg link k

    ReplyDelete
  18. happy anniversary ciknur! saya ada titipkan sedikit doa buat ciknur & hubby :)

    https://www.coffeebreakwithme.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  19. Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke-23.
    Semoga berkekalan ke Jannah.
    Semoga berjaya bagi pada peserta.

    ReplyDelete
  20. https://norminieza.blogspot.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  21. Insyaallah.. Saya akan cuba sertai.

    ReplyDelete
  22. mama support dan join ye

    https://www.mamapipie.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Cik Nur, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    Anyway, selamat hari ulangtahun perkahwinan untuk kalian berdua...

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum dan salam perkenalan ciknur.. saya dah join ! https://www.ceritaita.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Abam Kie pun turut serta sebagai tanda sokongan ye...

    https://www.zukidin.com/2023/01/giveaway-23-anniversary-ciknur-and.html

    ReplyDelete

kata-kata manis,
tqqq di atas komen2 anda. insyaallah akan sy kunjung balas

Assalamualaikum Selamat berhari minggu. Lupakan sekejap ga anniversary.☺️ Kisah ahad lepas weeding ank buah ciknur sorang ni. Anak sulong ka...