Sekali sekala layan cendol.mabeless. nak.lg musim panas
sehari dua ni memang agak panas, berpeluh ketiak rasanya.
Makan pula.gabung dgn rojak.
ciknur paling suka cendol sini. Keramat, berdekatan petronas.
kalau bln puasa puasa teringin mesti nak cendul ni jga
peniaga lamaaa yg bertahan.
sbnya memang sedappp
Dari harganya 1.50 hingga ke hari ni rm3 . Ciknur setia dan rasa yg tak berubah. Cuma rojaknya agak kurang rasa dari dulu.
Biasa la kan brg2 naik harga makanan akan ikut naik. Adatlah tu.
bg ciknur naik ok tp biarlah kekal kuantiti dan kualitynya.
dan org pun taklah beralih atau merungut he hee
Kalau ada yang sedap memang akan setia dengan kedai tersebut.
ReplyDeletesaya suka cendol yg ais mcm ni... susah nk jumpa sbb skrg ni byk org jual cendol guna ais ketul2 tu... x feel langsung hahah
ReplyDeletemusim panas ni pelayang gambar cendol ...adudududuu
ReplyDeleteBetul tu... kalau panas² mmg nk cari abc lah cendol lah pastu kena ada rojak baru complete rasanya
ReplyDeletegabungan yg mantap..cendol & rojak...kalau sedap, mmg selalu cari yg itu..
ReplyDeletepergh..memang layan la kan...cendol & rojak.. yum yum!
ReplyDeleteMemang padanan serasi ni..cendol & rojak.
ReplyDeleterojak tu menggoda lah kak
ReplyDeleteRojak kena ada cendol, cendol kena ada rojak. Kan!
ReplyDeletefuuuhhhh sedapnya la dua benda niiii
ReplyDeleteAda cendol mesti ada rojak. Sedapnya dua dua ni. Favourite. Cendol dapat makan tengah panas tu nikmatnya.
ReplyDeleteRojak dan cendol tak pun rojak dan ABC.. memang gandingan serasi.
ReplyDeletelama juga tak makan cendol...
ReplyDeleterasanya kena gi cabut dulu gigi ni baru boleh gi makan kot...kalau tak confirmmmmmm zassss naik ke atas
Makan cendol pulut jagung.. Sedapp layan tgh panas..
ReplyDelete