Saturday, 13 September 2014

cheesekut



assalamualaikum

selamat bercuti....cuti sekolah seminggu
seminggu dptlah habiskan masa sepenuhnya dgn anak2
cuaca kl hari ni mendung dari pagi dan tengahri hujan renyai2
emmm sejukkk, mesti anak2 duk berselimut lg nikan


okeyy terus ke menu yg harus di share disini
sedappp. lemak berkrim sb bercheese
mudah jg sb x perlu dibakar cuma simpan dlm peti ais
semlman esknya bleh potong ngapp




nak detail jomintai2 di cikepal06.blogspot.com

tqq cikepal

bahan utama nya  1 peket biskut deluxe crackers ni
25gm cheese philadelphia
sedikit nestum
1/2 tin susu pekat manis
susu segar-utk celup biskut
simple bahan2nya kan

cheese bersama susu pekat dipukul
tambah sedikit  susu segAR 





4 comments:

adda syuhada said...

Wah. Dah lama xbuat ni. Boleh try nanti. Thanks for the recipe :)

Bicara Kak Noor said...

akak pun lama tak buat ni asyik sibuk manjang tungguuuu masa terluang mesti nk buat lagi

eMMe said...

hurm..tak penah try buat lagi, beli pun tak penah.. tringin nak buat sendiri la... tapi berape ek harga cheese tu?

Rohah said...

Sy masih dlm list kak...3 hari lps baru mkn sepupu punya...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...