iklan

Saturday, 9 August 2014

biskut kelapa, koleksi biskut raya2014



salam aidilfiti...semua dlm mood raya lagi kan
sabtu ahad emm sana sini jemputan open house
jalan2 pun sesak sana sini jg....itulah kebiasaannya
bulan syawal di Kuala Lumpur 
 dah dijemput mcamnapun kalu boleh nak penuhi .
masa ni la pun nak bertandang kat umah sanak saudara mahupun teman2 kan.
Smlm je dpt 7 undangan rumah terbuka, aduhhh pening tak tau nak g yg mana dulu. Jawapannya yg dkt2 je la dpt pi



ok entry seblm raya lagi ni yg asyik tertangguh... tak sempat sungguh 
raya tahun ni memang x banyak wat biskut.
 Selesai wat biskut2 dan kek2 utk tempahan baru dpt wat utk umah
2 ,3 jenis je yg sempat. lagipun tak dak sapa layan.
biskut wajib coklat chips, cornflake honey dan semperit je, biskut 2 ni yg pasti habiss
biskut kelapa ni try jg la sb bahan2nya semua siap ada.
lain sikit ,dan masuk koleksi biskut2 raya nanti.

ok jom pi beraya  lagi he hee 






7 comments:

  1. salam kak..

    em, biskut ni sedap kan..lama sya x makan..jarang dah jumpa biskut lama2 macam ni..kebanyakkan biskut moden ja banyak dihidangkan..^_^

    ReplyDelete
  2. Bila nak letak resepinya kak...:)

    ReplyDelete
  3. Salam Aidilfitri...

    biskut kelapa ni favourite mak saya...setiap tahun buat, guna kelapa kering yg dibuat sendiri..memang sedap..compared to guna dessicated coconuts..

    ReplyDelete
  4. yg nostagia the best di bandingkan bisku baru ya tak??

    ReplyDelete

kata-kata manis