Sunday, 6 July 2014

Ramadhan ke 8


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah  
 Sudah 8 Ramadhan berlalu
Syukur masih diberi kesempatan meneruskan puasa Kali ini

Seronok tgk kawan2 post menu mcm2 kat blog kat fb. Macam2 ada.
Bukan x masak, masak jge tp nk snap tu x sempat he hee dah hidang kat meja cam malas la pulak nk. 
Smlm ahad kebetulan ada wat desert ni dan sil pula wat nasi ala beriyani dpt la snap kejap. Gitu2 je x blh posing2 bagai la
Ok jom layan gambar je tanpa resepi ni. 



9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semuanya sedap

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Weekend jer lah yg boleh masak yg sedap2 kan Sara.. Sedapnya :)

inazamri said...

tak sempat lg wat desert posa kali ni.nak kena buat ni

fazianbatrisyia said...

yummy.....

rahel said...

Salam Mamasaranur...
tak aci tau kalau letak gambar tak letak resepi skali...hehehe...nampak nyaman n menyelerakan....selamat berpuasa ya...

Bbwana adienia said...

sedapnya..

Mori Said said...

Salam mamasara... lama x jenguk d sini... selamat berpuasa... maveles nmpk dessert tu...

zila norazila said...

wahh dh ada dessert kn..zila pun sama ..nk amik pic mls btul.

Rohah said...

Wahhh kak...berselera tgk hidangannye tu

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...