iklan

Sunday, 6 July 2014

Ramadhan ke 8


ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah  
 Sudah 8 Ramadhan berlalu
Syukur masih diberi kesempatan meneruskan puasa Kali ini

Seronok tgk kawan2 post menu mcm2 kat blog kat fb. Macam2 ada.
Bukan x masak, masak jge tp nk snap tu x sempat he hee dah hidang kat meja cam malas la pulak nk. 
Smlm ahad kebetulan ada wat desert ni dan sil pula wat nasi ala beriyani dpt la snap kejap. Gitu2 je x blh posing2 bagai la
Ok jom layan gambar je tanpa resepi ni. 



9 comments:

  1. Weekend jer lah yg boleh masak yg sedap2 kan Sara.. Sedapnya :)

    ReplyDelete
  2. tak sempat lg wat desert posa kali ni.nak kena buat ni

    ReplyDelete
  3. Salam Mamasaranur...
    tak aci tau kalau letak gambar tak letak resepi skali...hehehe...nampak nyaman n menyelerakan....selamat berpuasa ya...

    ReplyDelete
  4. Salam mamasara... lama x jenguk d sini... selamat berpuasa... maveles nmpk dessert tu...

    ReplyDelete
  5. wahh dh ada dessert kn..zila pun sama ..nk amik pic mls btul.

    ReplyDelete
  6. Wahhh kak...berselera tgk hidangannye tu

    ReplyDelete

kata-kata manis