Thursday, 13 February 2014

kek for anniversary ke 15


 assalamualaikum

alhamdulillah hari ini 13 februari 2014 genaplah 15 tahun usia perkahwinan yg terbina dgn pilihan hati
Ha haa tanpa paksaan oleh sesiapa pun. Dah jodoh kan, jauh mcmanapun tetap bertemu. 


mengingati kembali tanggal 13 februari 1999 yg lalu detik bersejarah takkala selamat diijabkabulkan dgn suami tersayang di Masjid kg sg jerneh kampung halaman. Majlis Persandingan pula keesokannya 14 febuari. 

Amin...syukur padaNya.
Semoga berkekalan ke jannah. Semoga hatiku tetap padanya seorang walau apa terjadi.



 nak buat kek red velvet tp rupanya cam kek coklat la pulak he hee kurang merahnya kan
tp kena dgn krim cheese yg lemak2 ni
belasah je la kan.
Dari minggu lepas sI kakak duk mintak mama buat rvc, dah alang2 kena wat kek anniversary buatlah kek ni kan.
Ada masa akan menyusul resepinya ye. Hasil skodeng di blog kawan2 jg

Ok jom layan



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

mama_saly said...

happy anniversary mama sara nur...alhamdulillah dh 15 tahun..smoga kkal bahagia hingga ke syurga..
sdapnya kek tu..sweet je tengok..:)

LiNa_Pg said...

Hepi anibesery...
Homa made kek tetap yg terbaik dari lebih kat kedai...RVC tetap menjadi pojaan hati hehee

Cheq Sue said...

selamat ulang tahun perkahwinan kak sara...semoga berkekalan bahagia buat selamanya... cantik kek tu..penuh dengan labiu!

JaSSNaNi said...

hepi aniversary kakak dan abang.. semoga ikatan yang dijalinkan ini kekal dan mendapat keberkatan.. aminnnnn..

Bbwana adienia said...

salam kak..

happy anniversary..moga kekal bahagia hingga ke jannah..amin..rvc memang sedap kan kak apalagi dengan cream cheese..mantap!

syapex said...

kek yg memggoda...
selamat ulg thn akak..

Cho Zila said...

selamat ulang tahun.. manis selebretnyer... hasil dari tangan isteri tercinta...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah nuri... happy anniversary...

Umie Jazz said...

Assalamualaikum...sara hepy anivasary....smoga pjg umo dan sentiasa berkekalan sehingga ke jannah....

rahel said...

Salam Mamasaranur....hepi anniversary...semoga kekal bahagia hingga ke syurga...amin.

zila norazila said...

Heppy annversy mama..maaf lewat wish..setia hingga hujung nyawa..amin.kek chumill love2 lagi..

Sue @ Nenie said...

Salam Mama...Hepi anniversary..semoga kekal sehingga ke jannah.

Mama, Love shape ramekin still ada stok.Jika berminat boleh e-mail su di syurie@yahoo.com

Thanks

yan's cottage said...

happy anniversary.......moga berbahagia selamanya......

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...