iklan

Monday, 2 September 2013

kawan lamaku

 assalamualaikum

dah penghujung syawal nampaknya , tp kat Kolumpo ni makin rancak dgn open house sana sini
sabtu ahad je full dgn jemputan sana sini. yg bestnya kat jalan2 raya tu apalgi jem berderetlah he heee
minggu akhir ni esok lusa pun dah 3 4 jemputan.

hari ni tuan rumah nak enterprem ye he hee
raya kali ni happy sgt sb dikunjungi oleh seorang teman lama 
lama tau dari zaman budak2 he hee ingat lg dulu kami satu kelas satu sekolah rendah. ha masa thun satu tau. sama2 g sekolah.
Ni lah kawan sepermainan ..rumah kami berjiran je tp terpisah bila familynya berpindah ke Felda. so memang terpisahlah terus
tp kami bertemu kembali masa form 4 di sekolah yg sama.
kenangan2 dulu memang tak pernah lupa....
tak reti nak cerita macamna sebenarnya.....

skrg Fai duk Trengganu, raya lepas dtg sefamily, makabahnya juga yg kenalan rapat mak ayahku.







12 comments:

  1. Seronoknya jmpa kwn lama...
    Mcm2 cerita nak sembang tu...:-)

    ReplyDelete
  2. Bila jumpa kwn byk cerita terkini yg diupdate kan... cam akak kwn update... ko dah gemokkkks skrg huhuhu ;)

    ReplyDelete
  3. Salam kak..

    seronok la kan dapat jumpa teman lama..kalau jumpa dan becerita sampai esokya pun belum lagi habis..heheh..

    ReplyDelete
  4. Assalam Nuriii..
    Wahh! Tak tahu pulak Nuri ada blog. Kawan FB siap copy link lagi tau .. sebab gambar kita ada kat sini..Hehehehe..

    Seronok sangat2!! Jumpa kawan lama.. Jeless Nuri cantik macam dulu.. Nanti saya cari gambar lama kita sekolah dulu ye..

    Meh singgah blog saya.. Saya buat blog suka2 ati ni..Takde ramai follower pong. Hahahaha..

    http://feirouzazalia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nostalgia ni..mesti terhibur..

    ReplyDelete
  6. Saranur, Fai ni peronoh Sekolah Raja Perempuan Kelsom juga kan?

    ReplyDelete
  7. memang teringin sesangat nak jumpa kawan2 lama.. rasa rindu nak mengimbau kenangan dulu2....

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat jumpa kawan lama SN... Okje pun suka gak kalau dapat berjumpa kawan lama ni cuma sekarang ni tak berkesempatanlahkan..

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat jumpa kawan lama SN... Okje pun suka gak kalau dapat berjumpa kawan lama ni cuma sekarang ni tak berkesempatanlahkan..

    ReplyDelete

kata-kata manis