iklan

Thursday, 22 August 2013

jalan-jalan cari makan-steak



assalamualaikum

apa khabar semua.
masih mood raya ni kan, penuh dgn undangan makan2 rumah terbuka. bulan ni Meriah dgn acara makan2
untuk itu kita masuk entry makan2lah
xtvt bulan puasa hari tu sebenarnya. Makan2 waktu berbuka dgn geng2 pu3
ye la lepas pru inilah peluang nak jumpa balik, layan steak je masing2
fiske steakhouse ni kat dgn rumah je dan kepunyaan kakak group kamceng kami power rangers he hee
ok jom layan
best tau sedap2  paling best ni ha desertnya bread butter puding with aiskrim fuhhh x lena tido firstime rasa. teringat-ringat keenakannya tu



                                    Special Beef Steak (grill) = RM 16


sapa2 teringin boleh mai sini ye.

9 comments:

  1. Bole la try nnti bila trun kl...:-)

    ReplyDelete
  2. sedapnya...sesekali nak biru jugak mata kan...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak..
    meriahnya.. sedaaaappp!!!!!
    terliur gak nampak ni.. huaaaa..

    ReplyDelete
  4. Sara..kalau dekat mau je ummi pergi, nak rasabread pudding tu, nampak sedap sangat!!!

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri wat sara sekeluarga..fuhhh fiske steak house ni mmg tempat feveret akak gak..dahla sedap, portion besar & murah pulak..mmg berbaloi2 kan! mmg betui bread butter pudding c eskrem tuh mmg marbeless sangat!

    ReplyDelete
  6. mantaapss thanks min infonya
    jangn lupa follow biar bisa join http://febrizki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam lebaran kak...terliyur nengok..

    ReplyDelete
  8. wahhh! sedapppnya Kak....terliurrr nengok:)

    ReplyDelete

kata-kata manis