Thursday, 22 August 2013

jalan-jalan cari makan-steak



assalamualaikum

apa khabar semua.
masih mood raya ni kan, penuh dgn undangan makan2 rumah terbuka. bulan ni Meriah dgn acara makan2
untuk itu kita masuk entry makan2lah
xtvt bulan puasa hari tu sebenarnya. Makan2 waktu berbuka dgn geng2 pu3
ye la lepas pru inilah peluang nak jumpa balik, layan steak je masing2
fiske steakhouse ni kat dgn rumah je dan kepunyaan kakak group kamceng kami power rangers he hee
ok jom layan
best tau sedap2  paling best ni ha desertnya bread butter puding with aiskrim fuhhh x lena tido firstime rasa. teringat-ringat keenakannya tu



                                    Special Beef Steak (grill) = RM 16


sapa2 teringin boleh mai sini ye.

9 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah meriah betul JJCM ni Sara :d

Asyifa Mustaffa said...

Bole la try nnti bila trun kl...:-)

fazianbatrisyia said...

sedapnya...sesekali nak biru jugak mata kan...

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak..
meriahnya.. sedaaaappp!!!!!
terliur gak nampak ni.. huaaaa..

ummiross said...

Sara..kalau dekat mau je ummi pergi, nak rasabread pudding tu, nampak sedap sangat!!!

inahar ali said...

salam aidilfitri wat sara sekeluarga..fuhhh fiske steak house ni mmg tempat feveret akak gak..dahla sedap, portion besar & murah pulak..mmg berbaloi2 kan! mmg betui bread butter pudding c eskrem tuh mmg marbeless sangat!

Galih Febrizki said...

mantaapss thanks min infonya
jangn lupa follow biar bisa join http://febrizki.blogspot.com/

Rohah said...

Salam lebaran kak...terliyur nengok..

aTieYusof Family said...

wahhh! sedapppnya Kak....terliurrr nengok:)

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...