iklan

Wednesday, 26 June 2013

sekadar cerita


Assalamualaikum

apa khabar semua. Harap2 semua sehat ye, dgn keadaan jerubu teruk skrg ni sedia maklumlah kan. Batuk2 dan hidung bau asap je.
Cuma baik ikut saranan Kementrian Kesihatan, pakai mask bila keluar rumah dan minum air masak banyak2. Insyaallah....mari kita doakan sama2 supaya keaadan akan kembali pulih macam biasa.
Hari ni anak2 pun kembali ke sekolah dgn pakai mask.


j
Saja nak enteprem gambar sendiri he heee jangan ada yg nak muntah lak ye
tak da keja namanya kan.  Sempat gak posink 
atas pelamin masa anak buah kawin baru ni he heee biasa la kan jeless tgk pelamin cantik2 ni dulu time kawin pelamin biasa je
kan. 
  Ni  hero bujang si Abang Is ,satu je gambar dia, pic kat tempat bermalam( rest house K.Pilah) pada malam kenduri. Dekatlah dgn dewan dan umah Sil.


Yg NI kakak Tisha, anak kedua mama. Susah sgt nak suruh dia bergambar skrg ni dan susah jg nak senyum. Karektor lain sikit
anak dara sorang ni. 


ni pulak anak dara bungsu yg terlebih suka enterprem he hee
selaku flower girl tp  memang tak reti duk diam jenuh duk cari dia kejap lari sana lari sini
dgn kak na (sepupu) dlm bilik pengantin



hantaran2 pasangan, pilihan si pengantin

17 comments:

  1. asalam MSN..cantiknya warna hantaran kedua belah keluarga..lembut je

    ReplyDelete
  2. sweetnya mamasara dpt duk plamin gitu..terimbau pengalaman dolu2 ye mama..anak dara akak cantik la..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak...
    sori lama tak jalan2 sini...
    kak.. bertambah cantek skrg shoot pics akak... dah beli camera besar ye... :)..
    kak... sweet sangat hantaran2 skrg kan...

    ReplyDelete
  4. opss.. tertinggal komen.. ::

    budak2 skrg mmg susah nak bergambar... tinggalkan haikal ngan fiyya je lagi yang boleh di suruh jadi model.. hahahahahah..

    ReplyDelete
  5. sweet ja kaler hantaran ...

    ReplyDelete
  6. gambar selalu cam tu xde salahnya. bak kata boss sy nak selalu bergambar baru nampak bezanya...[umur, gaya, kedut] kalau ada...cantik hantaran2 tu...

    ReplyDelete
  7. salam nuriselamat berbahagia utk pengantin..mewah pengantin sekarang kan.semuanya nmpak anggun..

    ReplyDelete
  8. cantik2 hantaran..mama n en suami swett tue..:)

    ReplyDelete
  9. cantiknya bilik pengantin..hantaran pun lawa2...

    ReplyDelete
  10. sy pon camni gak..suka beno berposing ateh pelamin org..ater dulu..pelamin kiter biasa2 je...takde candeliaer la..sangkor burung la...hahahah

    ReplyDelete
  11. Cantiknya pelamiin dan hantaran tu....
    Betulkan, zaman kita dulu tak de pulak pelamin yg cantik2 mcm ni....

    ReplyDelete
  12. Betullah Mama Sara... dulu2 punya pelamin biasa2 aje, sekarang ni memang nampak luar biasa... semuanya cantik!

    ReplyDelete
  13. salam kak..

    cantiknya posing di pelamin tu ya..hihi..

    ReplyDelete
  14. amboiii pgantin hehe...cantik hantaran tu kak..

    ReplyDelete
  15. perantin lama...! kikiki...msih ada mnisnya tu....:-)
    kan...pelamin skrng cun2 kan kak....

    sy tau pelangai tu kat mna kak...sbb suami sy pun orng pilah...kg nya di johol tu je....

    ReplyDelete
  16. da besar anak-anak...
    ibu ayah pun pose kat pelamin hi hi hi...

    ReplyDelete
  17. sesekali berposing atas pelamin apa salahnya.. hehe...

    ReplyDelete

kata-kata manis