Wednesday, 26 June 2013

sekadar cerita


Assalamualaikum

apa khabar semua. Harap2 semua sehat ye, dgn keadaan jerubu teruk skrg ni sedia maklumlah kan. Batuk2 dan hidung bau asap je.
Cuma baik ikut saranan Kementrian Kesihatan, pakai mask bila keluar rumah dan minum air masak banyak2. Insyaallah....mari kita doakan sama2 supaya keaadan akan kembali pulih macam biasa.
Hari ni anak2 pun kembali ke sekolah dgn pakai mask.


j
Saja nak enteprem gambar sendiri he heee jangan ada yg nak muntah lak ye
tak da keja namanya kan.  Sempat gak posink 
atas pelamin masa anak buah kawin baru ni he heee biasa la kan jeless tgk pelamin cantik2 ni dulu time kawin pelamin biasa je
kan. 
  Ni  hero bujang si Abang Is ,satu je gambar dia, pic kat tempat bermalam( rest house K.Pilah) pada malam kenduri. Dekatlah dgn dewan dan umah Sil.


Yg NI kakak Tisha, anak kedua mama. Susah sgt nak suruh dia bergambar skrg ni dan susah jg nak senyum. Karektor lain sikit
anak dara sorang ni. 


ni pulak anak dara bungsu yg terlebih suka enterprem he hee
selaku flower girl tp  memang tak reti duk diam jenuh duk cari dia kejap lari sana lari sini
dgn kak na (sepupu) dlm bilik pengantin



hantaran2 pasangan, pilihan si pengantin

17 comments:

Acik Erna said...

asalam MSN..cantiknya warna hantaran kedua belah keluarga..lembut je

Norzila Zakaria said...

sweetnya mamasara dpt duk plamin gitu..terimbau pengalaman dolu2 ye mama..anak dara akak cantik la..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak...
sori lama tak jalan2 sini...
kak.. bertambah cantek skrg shoot pics akak... dah beli camera besar ye... :)..
kak... sweet sangat hantaran2 skrg kan...

JaSSNaNi said...

opss.. tertinggal komen.. ::

budak2 skrg mmg susah nak bergambar... tinggalkan haikal ngan fiyya je lagi yang boleh di suruh jadi model.. hahahahahah..

mala said...

sweet ja kaler hantaran ...

fazianbatrisyia said...

gambar selalu cam tu xde salahnya. bak kata boss sy nak selalu bergambar baru nampak bezanya...[umur, gaya, kedut] kalau ada...cantik hantaran2 tu...

zulaikha megat said...

salam nuriselamat berbahagia utk pengantin..mewah pengantin sekarang kan.semuanya nmpak anggun..

zila norazila said...

cantik2 hantaran..mama n en suami swett tue..:)

adda syuhada said...

cantiknya bilik pengantin..hantaran pun lawa2...

ummiaisyah said...

sy pon camni gak..suka beno berposing ateh pelamin org..ater dulu..pelamin kiter biasa2 je...takde candeliaer la..sangkor burung la...hahahah

MulutPayau said...

Cantiknya pelamiin dan hantaran tu....
Betulkan, zaman kita dulu tak de pulak pelamin yg cantik2 mcm ni....

Amie said...

Betullah Mama Sara... dulu2 punya pelamin biasa2 aje, sekarang ni memang nampak luar biasa... semuanya cantik!

Bbwana adienia said...

salam kak..

cantiknya posing di pelamin tu ya..hihi..

Qasey Honey said...

amboiii pgantin hehe...cantik hantaran tu kak..

Asyifa Mustaffa said...

perantin lama...! kikiki...msih ada mnisnya tu....:-)
kan...pelamin skrng cun2 kan kak....

sy tau pelangai tu kat mna kak...sbb suami sy pun orng pilah...kg nya di johol tu je....

adianiez AIDA said...

da besar anak-anak...
ibu ayah pun pose kat pelamin hi hi hi...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sesekali berposing atas pelamin apa salahnya.. hehe...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...