iklan

Sunday, 7 April 2013

santaiiii bowling dan makan-makan

 assalamualaikum

cerita santai di hari sabtu bulan mac lepas bersama teman2 taska @ family day. Plan awal tahun lg tp asyik tertunda dan akhirnya hanya teraksana di Wangsa Walk je..hu hu ok jugaklah kan, asyik cancel je nak ke Bkt Merah tak jadi, nak ke PD jg tak jadi last2 sampai sini je. Main bowling dan xtvt makan2 je. Tp yg meriah semuanya happy.


 dah penat main bowling makan time he heee boss belanja makan 
kakak dan adik posink bila nampak lembu he heee


sebelum balik layan eskrim tutti fruiti dulu emmmm yummmy

7 comments:

  1. yummmyyyy sedapnye hee...tu yg tertariknye hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya main boling...gatai pulak tapak tangan nie.... nk pegang bola...

    ReplyDelete
  3. dah lama tak main bowling.mmg syok kalau main ramai2 camtu kan.

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. Syoknya main bowling... he he heh silap2 terkehel tulang belakang saya (tak pandai main la nih).

    ReplyDelete

kata-kata manis