Sunday, 7 April 2013

santaiiii bowling dan makan-makan

 assalamualaikum

cerita santai di hari sabtu bulan mac lepas bersama teman2 taska @ family day. Plan awal tahun lg tp asyik tertunda dan akhirnya hanya teraksana di Wangsa Walk je..hu hu ok jugaklah kan, asyik cancel je nak ke Bkt Merah tak jadi, nak ke PD jg tak jadi last2 sampai sini je. Main bowling dan xtvt makan2 je. Tp yg meriah semuanya happy.


 dah penat main bowling makan time he heee boss belanja makan 
kakak dan adik posink bila nampak lembu he heee


sebelum balik layan eskrim tutti fruiti dulu emmmm yummmy

7 comments:

mummY daniSha said...

yummmyyyy sedapnye hee...tu yg tertariknye hehe

Asyifa Mustaffa said...

Bestnya....:)

Rohah said...

santai minda ya kak..

Mori Said said...

bestnya main boling...gatai pulak tapak tangan nie.... nk pegang bola...

inazamri said...

dah lama tak main bowling.mmg syok kalau main ramai2 camtu kan.

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Amie said...

Syoknya main bowling... he he heh silap2 terkehel tulang belakang saya (tak pandai main la nih).

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...