Saturday, 9 February 2013

oreo crepe lagiiiiiii

assalamualaikum dan salam sejahtera semua

Selamat bercuti jg semperna Tahun Baru Cina bg tahun 2013. Ramai yg ambil kesempatan cuti2 4 hari ni utk pelbagai xtvt terancang kan. Tak kiralah apapun  samada pulang ke kampung halaman atau cuti2 Malaysia kan. Selamat menempuh perjalanan yg selamat buat yg berada di jalan2 raya hari ni k.

Kita ouhhhh masih di sini Kuala Lumpur he he perjalanan kami hari Isnin nanti dan esok pula insyaallah menghadiri majlis kenduri kawen cousin sebelah asben di  kampung jg tp kg Dengkil ..sekali sekala kena turun sana walaupun hanya tinggal kenangan asben dan familynya suatu ketika. Emmm sedara mara masih ramai disana.


OK sambung cerita menu masak2 pula ye. Jangan boring ekkk he heee menu sama je walaupun musimnya dah reda.
Sekarang musim lain dah kan.

Sebenarnya saja nak perabihkan whipping cream yg masih ada lebih sikit tu jadinya buatlah crepe ni cuma beli oreo .
 ok jom layan ye




6 comments:

ros_reeza said...

selamat bercuti kak :-)
amboi nampak sedap oreo crepe ni. Ros tak pernah rasa lagi.

Amie said...

comelnya! sedap ni makan petang... lagilah sekarang ni tengah hujan!

Mori Said said...

crepe oreo tu wana coklat...yummyy...hehehe..happy holidays..

inazamri said...

tak penah lg buat crepe oreo or durian.cuma tau makan je .selamat bercuti pjg sempena CNY ni.kami dok umah je.

ady said...

as-salam
rajinnye buat crepe oren..ni mesti sedapkan sara nur..

Hafizah Mohamad said...

salam kak...rajinnya buat crepe ni...sedap jer tgk...(^__^)

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...