Skip to main content

cantiknyaaaaaa Dato Siti ni

asalamualaikum
apa khabar. alhamdulillah sehat2 belaka kan. cuaca skrg panas sgt ramai ank2 kecik deman dan ada jg selsema. Biasa la tu kan apapun kena terima.
sekadar ingin berkongsi kegembiraan, bukan nk bangga diri atau menunjuk2 pun. Tidak sekali-kali ye. Emm sukernya dapat bertentang mata dgn  penyanyi pujaan Dato Siti ni,,,memang minat sgt dari dulu lg ...minat sahaja dulu masa masih single. Suker dengar lagu2 nya best. Tangkap cintun masa tu la kan h he
biasa kan time bujang memang minat giler lah habis semua majalah yg Siti ni jadi cover beli wat koleksi.

bila dpt peluang gini memang tak lepaslah...Sayangnya tak bawak kamera hu hu snap guna hp pun bolehlah kan he he 


cantikkan alahai posinknya, org popular ni. tp paling suker skrg bila bertutup terus gitu tambah ayu jelita. ceritanya Kebetulan je ni minggu lepas bila anak2 ajak ke MPH Wangsa Maju, ternampak ramai berkumpul di watson tu kita pun intai2 jg rupanya Dato Siti ada tgh buat sessi bergambar bg sesiapa yg membeli produknya Simply CT. 
Apa lg memang tak lepas peluanglah..tp memang dari thn lepas guna produk ni pelembab siang dan malam.
mcm mimpi je rasanya ni...tak percaya tau ha haaaa

Comments

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. bertuahnya badan...cantik betoi kulitnya ye..kalo sy ambik gambo ngan dia mcm langit ngan bumi le...hahahaa...ct pakei tudung lilit2 cam tu pon lawa..kalo sy pakai ntah camne rupanya..muahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummi biase le artis kenalah cantikkkkkkkkk he heeee

      Delete
  3. Wahh bestnye dpt jumpd dato ct:-)

    ReplyDelete
  4. best nya Mama sara,jumpa Ct akak pernah jumpa sekali tahun lepas sama2 naik flight balik KL dari Kedah sempat jugak bergambar hahaaha

    ReplyDelete
  5. Amboi...jumpa retis kak......nak sainnnnn...hehe....cer tunjuk autografnya kak....:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamk sains kat tgn je dah padam he heeee

      Delete
  6. Aslmkum Mamasaranur..
    pasti kenangan manis dpt jumpa Dato Siti yg makin cantik sejak bertudung penuh.
    pernah terserempak dg Siti....masa dia belum kahwin dulu.kurus tinggi orgnya masa itu.

    ReplyDelete
  7. jumpa celebriti...bukan senang kan kak..

    ReplyDelete
  8. kak zu dulu masa muda muda pun minat gila kat datok siti nih...sekarang tak sempat nak minat mana2 artis dah...apa2 pun tok ti mmg cantik..

    ReplyDelete
  9. syoknya kak jumpa artis...segak Dato ct...budi bahasa pun cantik...secantik rupanya...

    ReplyDelete
  10. Bila dh brtdung pnah dia nmpk dmakin muda kn..

    ReplyDelete
  11. akak pun minat dengan dato siti ni... bertuahnya nuri dpt jumpa, berbual & bergambar dengan beliau...

    ReplyDelete
  12. best nyer!
    cantik nyer siti bertudung penuh...

    ReplyDelete
  13. amboi..bestnye dapat jumpa dato' Siti depan mata ea..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

kata-kata manis

Popular posts from this blog

bengkang ubi gula merah

assalamualaikum 
apa khabar semua ye? alhamdulillah sehat2 hendaknyalah kan walaupun penat sb baru balik dari Pulau Pangkor tp gagahkan jg wat entry tau. he hee semangat ni selepas mendengar taklimat2 disana . Rindu kalau tak buat enrty lebih 3 hari Ke Pangkor bkn suka2 tp ikut boss ke Seminar, nanti next enrty kita wat ceritanya ye
ok hari ni nak cerita pasal kuih bengkang ubi kayu ni.  Dulu ada tayang versi kuning sb letak gula putih tp kali ni tukar kaler coklat ni sb letak gula merah. Ubi ni dpt masa blk kg ujung cuti sekolah hari tu. Seminggu jglah baru rajin kopek dan parut ubi ni, sebaik masih elok sb tak ada luka2 pada ubi tu. So dptlah buat bengkang ni @ bingka org KL panggil kan. Aduhhh sedap weh layan bengkang ni, sgt2 lembut dan emmm sedaplah.  wat utk sarapan mama pagi minggu he heee 
Masih resepi sama cuma ukuran agak lebih dari hari tu je dan kita tambah sedikit lg santan  resepi dulu DISINI
okey sampai disini dulu ye....TQQQQ pada ucapkan hepi besday mendoakan yg baik2 dan ucap…

kuih lapis dwi warna

assalamualaikum
salam sejahtera semua terima kasih banyak2 pada yg masih sudi kunjung dan memberi sepatah dua kata disini. Sangat2 menghargainya... semoga anda tak jemu utk dtg lagi ye
Agak sibuk sekarang ni kan, tentu semua sedia maklum, utk menjalankan tanggungjawab baru kini. Kepenatan jg sb tu siang dah tak dpt layan lappy, balik umah pula dlm keletihan kena layan anak2 pula. Kalu letak kepala je kat bantal memang terlelap teruslah he heee ok semalam hari ahad baru berkesempatan main masak2...kebetulan  sambil baking kek pisang pastu terus bancuh buat kuih lapis ni. Bolehlah wat utk sarapan. 2 org anak daraku pula tak sehat demam on off je dlm minggu ni, selera makan pun kurang,,,emmm pening fikir nak kasi makan apa dah. 
Sedap jg layan kuih lapis ni , selak selapis-selapis macam budak kecik... ok resepi sama jg masih guna resepi k.ann dan sukatan digandakan shj. boleh tgk disini

 kuih lapis
sumber resepi kak ann Periuk Tanah. disini olahan Mama Saranur (Sukatan digandakan) bahan-bahannya 3 c…

semperit @biskut dahlia

assalamualaikum
selamat berhari minggu semua hari ke 5 kita semua berada dalam bulan Ramadhan yg mulia ini alhamdulillah, masih blh berpuasa dgn sempurna tanpa sebarang masalah. 
awal lg ikutkan nak baking biskut2 raya ni kan he hee tp terpaksa buat semperit ni awal sebenarnya sb ada request. nak makan2 dlm bulan puasa bukan utk raya. Tak kisahlah tu kan tuan biskut ni nak wat kudapan . Katanya bila raya tak dan nak kunyah2 biskut lg alhamdulillah rezeki kita terima. Lagipun si kenit kat rumah ni pun duk usha suh buat biskut upin ipin ni he hee bolehlah wat kat dia sekali. Kali ni kita wat ikut resepi lain. Biasa resepi lama yg hanya tepung jagung, sgt2 gebus dan rapuh. Resepi kakak sulongku ini resepi rakan fb kak zu, jadi kita cp dari blog kak zu lah ye. tqqq kak zu



SEMPERIT
sumber kak zu
200 gm butter tanpa garam ~ 1cawan
3/4 cawan gula icing 1 cawan tepung gandum, 1 cawan tepung jagung 1 cawan tepun custard 1 sudu kecil esen vanilla ~ tak letak 1 kuning telor ceri merah ~ hiasan


CARAnya Putar but…