iklan

Monday, 4 February 2013

cantiknyaaaaaa Dato Siti ni

asalamualaikum
apa khabar. alhamdulillah sehat2 belaka kan. cuaca skrg panas sgt ramai ank2 kecik deman dan ada jg selsema. Biasa la tu kan apapun kena terima.
sekadar ingin berkongsi kegembiraan, bukan nk bangga diri atau menunjuk2 pun. Tidak sekali-kali ye. Emm sukernya dapat bertentang mata dgn  penyanyi pujaan Dato Siti ni,,,memang minat sgt dari dulu lg ...minat sahaja dulu masa masih single. Suker dengar lagu2 nya best. Tangkap cintun masa tu la kan h he
biasa kan time bujang memang minat giler lah habis semua majalah yg Siti ni jadi cover beli wat koleksi.

bila dpt peluang gini memang tak lepaslah...Sayangnya tak bawak kamera hu hu snap guna hp pun bolehlah kan he he 


cantikkan alahai posinknya, org popular ni. tp paling suker skrg bila bertutup terus gitu tambah ayu jelita. ceritanya Kebetulan je ni minggu lepas bila anak2 ajak ke MPH Wangsa Maju, ternampak ramai berkumpul di watson tu kita pun intai2 jg rupanya Dato Siti ada tgh buat sessi bergambar bg sesiapa yg membeli produknya Simply CT. 
Apa lg memang tak lepas peluanglah..tp memang dari thn lepas guna produk ni pelembab siang dan malam.
mcm mimpi je rasanya ni...tak percaya tau ha haaaa

20 comments:

  1. Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. bertuahnya badan...cantik betoi kulitnya ye..kalo sy ambik gambo ngan dia mcm langit ngan bumi le...hahahaa...ct pakei tudung lilit2 cam tu pon lawa..kalo sy pakai ntah camne rupanya..muahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummi biase le artis kenalah cantikkkkkkkkk he heeee

      Delete
  3. Wahh bestnye dpt jumpd dato ct:-)

    ReplyDelete
  4. best nya Mama sara,jumpa Ct akak pernah jumpa sekali tahun lepas sama2 naik flight balik KL dari Kedah sempat jugak bergambar hahaaha

    ReplyDelete
  5. Amboi...jumpa retis kak......nak sainnnnn...hehe....cer tunjuk autografnya kak....:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamk sains kat tgn je dah padam he heeee

      Delete
  6. Aslmkum Mamasaranur..
    pasti kenangan manis dpt jumpa Dato Siti yg makin cantik sejak bertudung penuh.
    pernah terserempak dg Siti....masa dia belum kahwin dulu.kurus tinggi orgnya masa itu.

    ReplyDelete
  7. jumpa celebriti...bukan senang kan kak..

    ReplyDelete
  8. kak zu dulu masa muda muda pun minat gila kat datok siti nih...sekarang tak sempat nak minat mana2 artis dah...apa2 pun tok ti mmg cantik..

    ReplyDelete
  9. syoknya kak jumpa artis...segak Dato ct...budi bahasa pun cantik...secantik rupanya...

    ReplyDelete
  10. Bila dh brtdung pnah dia nmpk dmakin muda kn..

    ReplyDelete
  11. akak pun minat dengan dato siti ni... bertuahnya nuri dpt jumpa, berbual & bergambar dengan beliau...

    ReplyDelete
  12. best nyer!
    cantik nyer siti bertudung penuh...

    ReplyDelete
  13. amboi..bestnye dapat jumpa dato' Siti depan mata ea..hehe

    ReplyDelete

kata-kata manis