iklan

Saturday, 16 February 2013

anniversary 14 years,,,TQ my husben




Walaupun terlepas tarihknya tetap nak abadikan disini  ucapan
HAPPY ANNIVERSARY KE 14 for me and asben tersayang  Sulaiman Mohd Rashid semoga ikatan ini berkekalan hingga ke hujung nyawa
Tahun ni tak berkesempatan lg nak baking kek special sempena ulangtahun sb berada di kampung. Takper kan esok2  ada masa boleh jugak kan. Yg penting tarihk nya tidak dilupakan






18 comments:

  1. Happy aniversari to you both... semuga berkekalan selamanya...

    ReplyDelete
  2. Hepy anivesary kak.....moga kekal ke akhir hayat.....hingga ke syurga....:-)

    ReplyDelete
  3. happy anniversary semoga kekal abadi

    ReplyDelete
  4. tahniah kak...n hepi anibeseri kak...moga setia hujung nyawa...he he he...

    ReplyDelete
  5. Selamat ulang tahun!semoga bahagia hingga hujung nyawa..

    ReplyDelete
  6. Tahniah.....moga bahagian hingga ke syurga!

    ReplyDelete
  7. Tahniah. mamasara nur...
    Happy anniversary....semoga bahagia hingga ke syurga.....

    ReplyDelete
  8. AS-SALAM
    happy anniversary sara nur!!!!semoga bahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  9. Tahniah dan happy anniversary sara nur...moga berkekalan dan di rahmati Allah selalu.

    ReplyDelete
  10. Happy Anniversary buat Mama Sara Nur dan Suaminya yg terchenta.. Moga bahagia sentiasa dan dirahmati Allah sentiasa.

    ReplyDelete
  11. Hepi annv....semoga berbahagia ke akhir hayat

    ReplyDelete
  12. tahniah nuri..semoga kebahagian berkekalan hingga ke syurga..amin..

    ReplyDelete
  13. happy anniversary kak.. sama pula tarikh anniversary kita.. hehe.. semoga kekal ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum...
    kunjungan balas dari mr.mama.. wah.....apy aniversary akak. Semoga bahagia hingga hujung nyawa n follow u.....

    ReplyDelete
  15. n jgn lupa add link mr.mama k... tqtqtqtq

    ReplyDelete
  16. Happy Aniversary...semoga kekal hingga akhir hayat!

    ReplyDelete
  17. Happy Anniversary buat mamasara & daddy Sara.
    moga keluarga tambah bahgia dan murah rezki selalu.

    ReplyDelete

kata-kata manis