iklan

Tuesday, 8 January 2013

selamat hari lahir SARAH nUR iZZATI ...6 YEARS



Alhamdulillah syukur padaNya masih diberi kesempatan menyambut hari ulangtahun anak2 ni, semalam besday abangnya dan hari ni 6 jan besday adik Sarah pula. Jadi sebagai kenangan gambar2 lama yg blh diabadikan disini.
selamat menyambut hari ulangtahun ke 6 buat anak dara bungsu mama ni....memang sgt dinanti harinya,
Sarah Nur Izzati nama diberi
bermaksud "Cahaya yg memberi kekuatan" lahir hari sabtu tengahari jam 1 di Hospital KL.
Dah terlebih hari ikutkan due 31 disember tp alhamdulillah lahir normal jg sperti abang dan kakaknya.
Anak kemanjaan abah, siap la kalu abang dan kakaknya nyakat memang kena marah la ngan abah tu he he 
sgt suker bergambar dari kecik lagi anak dara sorang ni



masa 4 thn...bukan main suker posink kat bunga tu



yg selalu gaduh ngan mama bab baju2 dia hu hu memang tak kasi can mama nak pilih semuanya ikut pandangan matanya....
tp kalu mama beli tanpa pengetahuan dia baru ok,,,jgn shopping dgnnya dah tentu baju2 dipilihnya sendiri. Mcm tu jglah hari2 kadang2 duk pilih2 mana yg nak pakai tu sampai mama pun "berangin" he he
 Apapun mama mendoakan adik Sarah akan beroleh kejayaan  kelak dan paling penting jadi anak yg solehah yg sentiasa mendoakan ibubapanya...Amin

nanti kita update citer makan2 kek pulak ye

16 comments:

  1. salam Mama sara, wah rupanya Sarah ni pun sama busday dngn anak akak Nabil tu hee kalau dekat boleh sambut busday sama ni dpt kongsi makan kek hehee, apa2 pun makcik ke nenek ni doakan agar Sarah taat ibubapa jgn gaduh2 sama ibu tau dan rajin2 belajar ya..

    ReplyDelete
  2. he he tu la kan kalu dekat leh potong kek kak nor yg cantik tu sesama
    tq kak insyaallah...

    ReplyDelete
  3. Salam Mama Sara Nur....eh..eh...eh...naper date besday sama ngan aunty nih...ha ha ha,same date la....apapu hepi besday ye gurl...moga jadi anak yg solehah dunia dan akhirat,,,,amin !!!

    ReplyDelete
  4. comelnya cayang Sarah Nur Izzati... semanis namanya! Selamat ulang tahun...besar nanti jadi puteri solehah ya...

    ReplyDelete
  5. Happy besday...Sarah Nur Izzati...moga menjadi anak yang solehah.. dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  6. happy b'day sarah nur izati...membesarlah kamu menjadi anak yang menyenangkan hati kedua org tuamu...

    ReplyDelete
  7. Comelnya Sarah kcik2....epy besday....semoga mmbesar jdi anak yg solehah.....:-)

    ReplyDelete
  8. happy birthday Sarah....moga membesar dgn sihat dan menjadi anak yang solehah.

    ReplyDelete
  9. Hepi birthday buat Sarah yang comel semoga menjadi anak yang baik!

    ReplyDelete
  10. Salam Mama Sara...
    Amboi..kan main lagi anak dara tu berposing...hehehe..
    Semoga sentiasa sihat,ceria,bahagia n menjadi anak yg soleh...Selamat Harijadi Sarah...mmuah!.

    ReplyDelete
  11. Happy bday Sarah! Sarah makin besar makin comeii..
    Happy belated bday buat abg Is. moga abg Is dan Sarah jadi anak yang soleh dan berjasa kelak.

    ReplyDelete
  12. Slamat ulg thn utk sikecik nie..dsh besar smakin comel nie mama...pandai brgaya lagi..

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday Nur Izati....Semoga terus berjaya di dunia dan akhirat...

    ReplyDelete
  14. hepi belated besday buat adik sarah... moga jd anak solehah & berjaya dunia & akhirat..

    ReplyDelete
  15. comel anak mama ni......nama hampir sama ngan nama anak Uda....Nurin Izzati. Semuga adik Nur Izati menjadi anak yang soleha, berjaya didunia dan diakhirat.

    ReplyDelete
  16. Alahai... comelnyer sara Nur izzati.... dari baby sampai dah umur 6 tahun tak berubah comelnyer... Selamat Hari Lahir, semoga jadi anak yang solehah yer sayang... :)

    ReplyDelete

kata-kata manis