Tuesday, 8 January 2013

selamat hari lahir SARAH nUR iZZATI ...6 YEARS



Alhamdulillah syukur padaNya masih diberi kesempatan menyambut hari ulangtahun anak2 ni, semalam besday abangnya dan hari ni 6 jan besday adik Sarah pula. Jadi sebagai kenangan gambar2 lama yg blh diabadikan disini.
selamat menyambut hari ulangtahun ke 6 buat anak dara bungsu mama ni....memang sgt dinanti harinya,
Sarah Nur Izzati nama diberi
bermaksud "Cahaya yg memberi kekuatan" lahir hari sabtu tengahari jam 1 di Hospital KL.
Dah terlebih hari ikutkan due 31 disember tp alhamdulillah lahir normal jg sperti abang dan kakaknya.
Anak kemanjaan abah, siap la kalu abang dan kakaknya nyakat memang kena marah la ngan abah tu he he 
sgt suker bergambar dari kecik lagi anak dara sorang ni



masa 4 thn...bukan main suker posink kat bunga tu



yg selalu gaduh ngan mama bab baju2 dia hu hu memang tak kasi can mama nak pilih semuanya ikut pandangan matanya....
tp kalu mama beli tanpa pengetahuan dia baru ok,,,jgn shopping dgnnya dah tentu baju2 dipilihnya sendiri. Mcm tu jglah hari2 kadang2 duk pilih2 mana yg nak pakai tu sampai mama pun "berangin" he he
 Apapun mama mendoakan adik Sarah akan beroleh kejayaan  kelak dan paling penting jadi anak yg solehah yg sentiasa mendoakan ibubapanya...Amin

nanti kita update citer makan2 kek pulak ye

16 comments:

Nooriah Abdullah said...

salam Mama sara, wah rupanya Sarah ni pun sama busday dngn anak akak Nabil tu hee kalau dekat boleh sambut busday sama ni dpt kongsi makan kek hehee, apa2 pun makcik ke nenek ni doakan agar Sarah taat ibubapa jgn gaduh2 sama ibu tau dan rajin2 belajar ya..

mama sara nur said...

he he tu la kan kalu dekat leh potong kek kak nor yg cantik tu sesama
tq kak insyaallah...

Hafizah Mohamad said...

Salam Mama Sara Nur....eh..eh...eh...naper date besday sama ngan aunty nih...ha ha ha,same date la....apapu hepi besday ye gurl...moga jadi anak yg solehah dunia dan akhirat,,,,amin !!!

Amie said...

comelnya cayang Sarah Nur Izzati... semanis namanya! Selamat ulang tahun...besar nanti jadi puteri solehah ya...

mori said said...

Happy besday...Sarah Nur Izzati...moga menjadi anak yang solehah.. dunia dan akhirat...

zulaikha megat said...

happy b'day sarah nur izati...membesarlah kamu menjadi anak yang menyenangkan hati kedua org tuamu...

Asyifa Mustaffa said...

Comelnya Sarah kcik2....epy besday....semoga mmbesar jdi anak yg solehah.....:-)

Norzie hany said...

happy birthday Sarah....moga membesar dgn sihat dan menjadi anak yang solehah.

Suzana Ibrahim said...

Hepi birthday buat Sarah yang comel semoga menjadi anak yang baik!

rahel said...

Salam Mama Sara...
Amboi..kan main lagi anak dara tu berposing...hehehe..
Semoga sentiasa sihat,ceria,bahagia n menjadi anak yg soleh...Selamat Harijadi Sarah...mmuah!.

Mamasya22 said...

Happy bday Sarah! Sarah makin besar makin comeii..
Happy belated bday buat abg Is. moga abg Is dan Sarah jadi anak yang soleh dan berjasa kelak.

zila norazila said...

Slamat ulg thn utk sikecik nie..dsh besar smakin comel nie mama...pandai brgaya lagi..

Sue @ Nenie said...

Happy Birthday Nur Izati....Semoga terus berjaya di dunia dan akhirat...

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

hepi belated besday buat adik sarah... moga jd anak solehah & berjaya dunia & akhirat..

Uda said...

comel anak mama ni......nama hampir sama ngan nama anak Uda....Nurin Izzati. Semuga adik Nur Izati menjadi anak yang soleha, berjaya didunia dan diakhirat.

Mama Mya said...

Alahai... comelnyer sara Nur izzati.... dari baby sampai dah umur 6 tahun tak berubah comelnyer... Selamat Hari Lahir, semoga jadi anak yang solehah yer sayang... :)

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...