iklan

Friday, 25 January 2013

nasi goreng telur mata je


Assalamualaikum

Sehari cuti sempena Maulidur Rasul duk rumah je malas nak kemana2, en asben pun tak ada..pagi2 hantar si kakak ke sekolah utk sambutan Maulidur , pastu  duk bereksperimen kat dapur he heeeeee sambil layan tv je sb kebanyakan rancangan sgt bagus semua berkisarkan Nabi Muhammad s.a.w. WHI jam 12 tghari pun .

Pagi breakfast nasi goreng je, walaupun sgt jarang sebenarnya. Isnin-jumaat lazimnya beli kuihmuih je takpun roti canai. Ni kat umah bolehlah layan nasi goreng kan kannn
Yg ni special for mama ye sb tu ada hirisan tomato emmmm memang best my feberet tu.
Resepi???? ala tak yah kot kan he he blogger2 semua lg terror bab masak2 ni kan. Malu la kita punya sgtlah simple sahaja....ok tghari menunya cuma daging masak kicap je. Kesukaan budak kecik Sarah
makan dgn nasi putih siap bertambah dia tau.

oklah ye nanti sambung entry  eksperimen petang semalam he he kek coklat indulgent tungguuuuuuu 

Akhir marilah kita sama2 terus berselawat ke atas NABI JUNJUNGAN KITA NABI MUHAMMAD S.A.W.

6 comments:

  1. layan nasi goreng pagi2 memang heaven! heeee... abg is kalau mamanya masak nasi goreng pun tak mkn juga ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalu namanya nasi kmadiha Jgn haraplah he he

      Delete
  2. sarapan pg td sempat gak la buat nasi grg kat anak2.kalau malas masak lauk pauk mkn mlm..kami mmg buat nasi grg je...mmg laku la.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak....sesekali layan nasi goreng best gak...especially yang godek2 sendiri..lepas masak, tgk panas2 ngap...sedappppppp

    ReplyDelete
  4. kalau perut tgh lapar...nasi oreng telo mata pun sedap sgt rasanya..

    ReplyDelete
  5. layan nasi goreng mmg sedap diwaktu pg:)

    ReplyDelete

kata-kata manis