iklan

Wednesday, 16 January 2013

cupcake coklat

"Dunia ini adalah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah"
<Hadis Riwayat Muslim>


ASSALAMUALAIKUM

Seperti dijanji hari ni tunjukan cupcake yg sempat dibaking utk besday girl bawa ke prasekolah.
Dalam gundah gelana ni hasilnya agak kurang memuaskan,,,tp yg pentingnya besday girl dan kawan2nya gembira kan. Biasa la budak2 kan he he kakaknya ada bgtau masa tu dia nampak kawan2 prasekolah masa balik tu berlari-lari dgn riang gembiranya sambil tiap sorang bawa cc ni tunjuk pada ibubapa masing2 sukernya kannnn, 

resepi masih guna yg sama sebelum ni rasanya cukup dah biasa buat mlas nak ubah2 bahan2 dan cara.


 Taknak bunga2 tp nak letak huruf S sempena namanya bermula S,,,,ikutkan je lah ye 


Anak dara ni tgh menghiasi cupcakeya he he rajin dan bersemangat tu....




12 comments:

  1. Rajinnya buat kuppies...tambah lak ada assistant cilik tu..lagi seronok bersilat di dapur hehe

    ReplyDelete
  2. akak pun suka kalau ada assistant apa lagi yg comey lotey macam ni mesti sedap ni kan Mama Sara hari2 pun ok membaking kalau ada assist..

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada pembantu yang cun2 semangat sikit nak buat kerja

    ReplyDelete
  4. bestnya ada pembantu kan..comel lagi..semangat sikit nk kedapaur camne..tp zila ada ank lelaki jew nie..nk tunggu ada ank pompuan..:)

    ReplyDelete
  5. rasa puas kalau dapat buat sendiri.. rajin ye anak akak bantu :)

    ReplyDelete
  6. mesti bangga bagitau kawan kawan mama yang buat sendiri..bukan beli tau..

    ReplyDelete
  7. Waw...kek coklat...sedapnya

    ReplyDelete
  8. Happy birthday adik, tak lama lagi birthday abg aziz pula. Ibu dia tak plan nak buat apa, maklum ler...anak bujang ni bukan kisah sgt.

    ReplyDelete
  9. Sedap nya cup cake tu...nak sikitt...hehe:)

    ReplyDelete
  10. cantik dan kemassss sgt2 kek kukus choc nie
    sedapppp nyee
    akak lebih suke kukus dari bakar ..
    best2 ..
    eppy bday buat mak ! ;)

    ReplyDelete

kata-kata manis