iklan

Tuesday, 18 December 2012

muzium Taiping

ASSALAMUALAIKUM

Bersiaran  dan berkisah tentang  Taiping lagi.
Alhamdulillah ayahanda agak sehat skrg...cuma rutin ulangalik agak memenatkan. Apapun TERIMA KASIH semua mendoakan ye.

gambar2 masuk MUZIUM TAIPING, ketika blk awal disember hari tu. Sementara tunggu time melawat Tokki Jam 4.30 petang bawa ank2 kesini. Dekat je dgn hospital. Muzium ni dah byk berubah tak mcm ketika mama melawat zaman sekolah2 dulu he he masuk FREE je tau, anak2 pun firstime masuk sini








Jadilah kan, bg kegembiraan utk anak2 bila plan2 lain tergendala....INSYAALLAH bila keadaan mengizinkan thn depan andai panjang umur kita jalan2 lg ye
ok jumpa lg

8 comments:

  1. bestnya muzium taiping..byk brg lama kan...zila minat sejarah2 nie:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak...
    festime masuk sini? nani kalau balik kampung je, sure bawa anak2 jalan sini ngan zoo.. wajib.. :D dah biasa sangat tu.. tapi masa raya posa lepas tak sempat plak.. lagi pun FIL tak kasi masuk zoo plak.. dia kata lepas bersalin baru masuk.. bawa baby masuk.. hmmmmm dengar cakap fil.. tak masuk zoo raya lepas.. dok dendiam je kat umah.. hihihihi

    ReplyDelete
  3. seronok juga jalan2 kt Muzium ni kan kak?..budak2 mesti suka...:)

    ReplyDelete
  4. best jugak ya musuem taiping ni

    ReplyDelete
  5. Ok la tu pergi musium, akak belum sempat bawa anak pergi mandi manda ke, muzium ke...kesian dia. Sorang pun tak terlayan...

    ReplyDelete
  6. takpelah kan nuri... dpt juga bwk anak2 ke situ... mcm akak pun sama.. bila dah asyik ke KT tu.. selain uruskan perkara yang utama.. dpt juga bwk anak2 jalan2 sekitar KT & naik bot penambang menyusur sungai Terengganu & naik kereta kuda kat pantai Batu Buruk.. kalau tak kerana tu.. rasanya tak sampai akak ke situ...

    ReplyDelete
  7. bestnye dapat jalan2 time cuti2 gini kn..hepi le tu..una pun jalan2 jugak..tapi kt blog je..hehehe

    ReplyDelete

kata-kata manis