Tuesday, 27 November 2012

program himpunan wanita muda 2012


Assalamualaikum semua

hari ni tukar cerita ok, bukan masak2 lg, boleh ekk sekali sekala..
cerita xtvt hari ahad lepas kat PWTC . himpunan wanita 2012
seluruh Malaysia. inspirasi Datin Paduka Seri Rosmah Mansor. Silau mata dengan warna pink.

Ada mcm2 bengkel, b.kesihatan,grooming, make-up, pengurusan kewangan dll , ruang jualan dan pameran , solekan, fesyen ,masakan, fotografi . Sempat ktorg raound tgk kedai2 antaranya inilah Dinaz pelakun , Sgt comel  Dinaz Mohktar ni tau, bila tgk depan mata sangat mulus kulit wajahnya tu..biasa le artis kan mestilah cantik..tp yg penting sabar je melayan kerenah ramai2 ni .
Dinaz tokey butik baju2 untuk breast feeding, cantik2 baju ibu dan anak yg sedondon.

 Seramai 12 wanita2 muda yg berjaya dlm bidang2 berlainan dpt anugerah kesatria antaranya Dato Siti ni. Product Simplyciti jg ada dijual dgn 50%, snap dari jauh malaslah nk kedepan tu he he
makan tengahari ramai2,...pastu cabutan bertuah, sb member dah pening kepala so balik awal tu pun jam 5, walaupun progaram belum habis sebenarnya. 
Tak dpt dengar  segmen khas oleh  Ustaz Fathul Bhari, Dato Cheff Wan, Dato Sheikh Muzafar  di akhir acara menceritakan 'Dibelakang kejayaan  Seorang Lelaki' .

Minggu ni agak buzy sebelum mula bercuti minggu depan.
mcm nak kena buat keperluan sekolah lagi kena siapkan terutama baju2 dan kasut si abang dan kakak. Adik ok dah setle tengah tunggu nak ambik je uniform Pra.
yg tak sabarnya ni nak balik kg makan durian heehee manggis ,rambutan tungguuuu kepulanganku he heee

13 comments:

aTieYusof Family said...

Wahh..pink2 colour gitu kak..
jumpa artis lagi tu..hehe..
balik kg pasti seronok coz musim buah...:)

zila norazila said...

wahh jumpa dnaz..zila minat dia tue..mmg cantikk

inazamri said...

lawa la pink tu.Jumpa artis lagi tu..Kami pun nak balik kg juga wkend ni.

mama sara nur said...

Atie he he balk kg nk makan durian puas2

mama sara nur said...

HE HEE Zila peminat dinaz yg comel ni rupanya
akak minat gitu2 je tp hari tu memang suker tgk dia yg cantik ni

Qasey Honey said...

bestnya kalu dpt g event ni...sumenya pink..suka la..
nk blk kg yer...bestnya...

prog muten said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. kak... best dapat bergambar dengan retis ek.. comelnye dinaz ni kan.. dia muda lagi.. tapi sbb dia tinggi sangat.. nampak matang.. :)
>> nanti khamis akak datang kul bape? nani lepas kul 6 boleh la kuar ye.. kalau kul 6 nani dari opis.. dlm 6.15 - 6.30pm dah sampai MAHA..

Cho Zila said...

memang pink mata hitamku..
best xtvt cam gini .. banyak manfaatnyer...
jumpa artis lagi yerk...
cantik nyer dynaztu..

mummY daniSha said...

canteknyer dinaz...

Lyza said...

Salam Saranur..lyza bls kunjungan ye.
Wahhh bestnya dpt jumpa dinaz..salam perkenalan ye.

munna said...

cantiknya dynaz.... best pergi event2 mcm ni...

Sue @ Nenie said...

Salam...Hallo pinky.....syoknya sesekali dapat join majlis sebegini...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...