iklan

Tuesday, 13 November 2012

ke klcc

assalamualaikum
Atvt isnin lepas bawa anak2 kat taska ke KLCC, masuk Petrosains, mandi manda dan cuci2 mata. Kesana naik lrt je he he 
Baru 15 org tp mcm2 he hee 
posink sblm masuk petrosains..Bayaran kanak2 5hinggit dan dewasa 10 ringgit je..

dinosor besarnya....




part paling digemari.....mandi manda tp cuma sekejap sb hujan turun hu hu
yehoooooooooo melompat gumbira dpt jalan2 ke KLCC....next kita g ZOO NEGARA  pula ye

k..jumpa lagi

11 comments:


  1. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  2. wow... best budak2 tu...
    haikal tak de kemana2 pun kali ni.. gamaknye utk 6yrs je kot.. 5yrs tak termasuk dlm list diorang.. hmmm..
    zoo negara masuk entrance bape rm skrg kak?

    ReplyDelete
  3. seronoklah budak2 tu kan dpt jenjalan ngan cikgu & kawan2 yang lain... memang happeninglah! haziq akak next week ada trip ke putrajaya dengan cikgu & teman2 tadikanya... tiap2 minggu tanya ibu bila nak gi putrajaya.. jenuh ibu nak jwp.. hehe...

    ReplyDelete
  4. salam kak. wah!!!seronotnye bebudak tu jalan2. kami blm cuti sekolah @sini.. tak sabar dah bukan sj budak2 tapi mak bapak bdk ni pun, hehe

    ReplyDelete
  5. klu ke klcc mesti wajib bawa anak2 pergi taman air tu..... diaorg suka sgt....

    ReplyDelete
  6. seronoknya kanak2 riang tu mandi....kalau camni best kan sbb diaorg ada geng bermain... kak fiza n famili selalu gak pi klcc tp x tahu pulak ada tempat mandi manda...ni kalaua anak kak fiza tau ni jenuh la depa komplen x bawak depa pi mandi...ha ha ha

    ReplyDelete
  7. Seronok nya tgk anak2 ni bercuti..
    ada gak plan nak bawa anak ke KLCC suatu hari nti..
    jauh sgt nk pi..hehe..
    salam kenal..singgah & follow..
    klu sudi follow balik ye..tq:)

    ReplyDelete
  8. waaaa .. syoknya trip kanak2 riang!

    ReplyDelete
  9. Bila cuti sekolah, mulalah anak anak sibuk ajak mak bapak berjalan jalan kan.

    ReplyDelete
  10. ank zila sebuk nak kesitu tapi zila x pegi2 lagi..h ehhee ntah bila la kan..tp mmg nk bwk nnt2 kot..tgk bdk2 tue heppy jew ..kita plk yg seronok tgok:)

    ReplyDelete
  11. teringin nak bawak damia pi sana...

    ReplyDelete

kata-kata manis