Tuesday, 6 November 2012

anugerah kecemerlangan pelajar 2012


ASSALAMUALAIKUM.

Hanya tinggal lg 3 hari persekolahan bg tahun 2012...cuti akhir tahun menyusul lg. Cuti yg agak panjang tahun ni kan..53 hari. Puaslah adik2 berehat kan. Yg mana duk asrama seronok dpt bersama keluarga lama sikit.

Minggu akhir ni macam2 atvt kat sekolah...nak lg bg pelajar tahun 6 yg bakal meninggalkan alam persekolahan rendah.
Atvt jualan, permainan sukan utk memenuhi waktu2 akhir ini.
Pelajar2 lain pun sama minggu ni nak buat makan2, jamuan perpisahan. Si kakak  smlm sibuk suh masak2 utk bw ke sekolah
sb kelasnya wat jamuan hari ni. 
Sabtu lepas jg sekolah kakak adakan majlis anugerah pelajar cemerlang. Selain itu ank2 prasekolah pula ambil sijil dan buat persembahan.


empat sekawan,, sekelas ,,kakak bersama bestfriendnya.



giliran anak2 pra sekolah bertwist he he comell

tarian kain songket oleh murid2 tahun 6


terima kasih

8 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum kak...
dah sarapan ke? makan apa pagi ni... sure best punya bekfes kan.. :)
>> budak2 dah minggu akhir skrg ni.. tapi anak2 nani dah last pegi sekolah minggu lepas.. cuma haikal je masih bersekolah macam biasa, sampai 24hb nanti.. hari ni baru haikal ada exam akhir tahun.. moga haikal boleh jawab dengan mudah.. aminnn..

Ucu Faridah said...

sek.anis baru hari ni sambut h/kecemerlangan....
si angah dah cuti dr minggu lepas lagi...skrang jadi bibik kt rmh sebab kena standby angkat kain,sbb petang2 kn hujan ...

mummY daniSha said...

danisha lambat lg nak cuti sekolaah huuu..hujung bulan baru cuti

mama sara nur said...

wslm Nani
sarapan akak mana ada best hu hu biskut kering je he he smlm boss dah belanja nasi lemak & mcd,ari ni kita mkn biskut je lah ha ha
oo Haikal blm cuti ekk, ank dah exam akhir thn 2 minggu lepas upsr tu skrg g sekolah asyik bermain bola futsal je
insyaallah berjaya nanti Haikal ye

Ucuuu
untung la ada bibik comel angkat kain kan he he

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

waaa... tahniah kakak..
yg bertwist tu comel sungguh.. adik sarah ada sekali ke bertwist? hehe...

munna said...

seronok klu pergi majlis mcm ni.... suka tgk persembahan kanak2

rahel said...

Tentu meriah....

Qasey Honey said...

wahhh seronoknya...slmt dtg ke fasa baru kehidupan remaja buat kakak...

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...