Tuesday, 25 September 2012

tart fruit again

ASSALAMUALAIKUM

salam sejahtera buat semua yg sudi berkunjung ke sini. Terima kasih jg yg sudi komen...sayang semua muahhhhhh
hari ke 2 ank2 tahun 6 menghadapi PSRA....semoga anak2 dpt dpt mejawab soalan2 dg baik ye.

nak mulakan dgn apa ye...sgt ketandusan kata2
apa kata layan je lah gambar2ya he he tart fruit  yg entah kali keberapa cuba..cuma skrg buat utk tambah pendapatan sampingan. Alhamdulillah rezeki kan..jadi kesukaan anak2 jg.
sedap sungguh kalu dpt layan tart ni kan

resepi sebelum ni dah ada letak rujukan blog  http://www.tiffinbiru.com/2011/12/ yg sgt dikagumi kerna kreatif dan kerajinannya memasak berbagai menu. tq ye en Mat


JUMPA LAGI ....INSYAALLAH...

15 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum..
hakakkkkkku... bestnye kak.. fruit tart ni antara yg menjadi kegemaran nani.. hari tu gi OH rumah jiran.. dia wat apricot tart... wahh sedapnya.. dekat 10 biji abis kat nani ngan anak branak.. eheheheheh..

ijayuji said...

Salam kak! waaaaa...tart mmg best! ni yg nak buat jugak ni tp fruit tart ni kalau kita yg makan buahnya yg ilang dulu hihihi...

Qasey Honey said...

wow mnarik...sedap ni klau dimakan sejuk...nk cuba jugak nti...

mala said...

dah lama nk buat cheese tart tapi tak jadi2.. tak dak mood. krim cheese pun dah beli tapi kat sini tak dak cream cheese yang blok. kena guna yg dlm bekas utk spread.

Asmah Yusof said...

Salam kak...
mengancam jiwa FT nye ....shellnya pun cantik kemas jer....:))

Fuat Gencal said...

Çok güzel görünüyor. Ellerinize, emeğinize sağlık.

Saygılar..



http://ihvangencal.blogspot.com/

Rohah said...

salam kak,
raya tahun ni kita tak jumpa tartlet..tart gulung je yg kita dapat makan..ada buah2an tu yg syok tu.

Shiela said...

wahh.. rajinnya dia..

Acik Erna said...

assaalam sarah..sedapnya kesuakaan seisi rumah acik ni

dhiashahida said...

tercuit kolbu yang melihatnya...nyummy!!!
salam kenal ya....singgah folllow awak..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

salam nuri..
rajinnyer wat fruit tart ni... akak skrg ni malas betul nak gentel tart... asyik tak menyempat jer..

meriah tgk jamuan raya kat taska tu ye...

Mamasya said...

Aslmkum Mamasaranur.sedapnya kalau dpt fruit tat ni.....dah lama tak buat....asyik tertangguh nak buat kulit tat itu. Alhamdullilah rezki mamarasanur dah mula ambil tempahan tat pula....moga terus murah rezki..

rahel said...

Comel2 fruit tat ni...skali ngap jer dah abis..hihi...

izahdaut said...

assalamualaikum kak.. sedapnya fruit tart..rasa segar jek bila mengigitnya kan kak.. nak sangat makan tapi nak buat kulit tart tu punya la maleh. hehehhe

Nor said...

salam kenal mama sara, terima kasih sudi berkunjung ke dapuraulad.
memang sedapppp makan fruit tartlet ni, kegemaran kami semua.
Oh ya, pasal supplement shaklee, boleh emel saya norasiah99@gmail.com utk dptkan supplement dan maklumat lanjut.

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...