iklan

Thursday, 27 September 2012

Sarah Nur Izzati----cahaya kekuatanku

 ASSALAMUALAIKUM

Pelik tak hari ni entry gambar anak dara bungsuku ini ...bukan hari istimewanya pun besdaynya lambat lg bulan januari. tp hari2 tanya kenapa besday adik lambat lagi mama..hu hu dah beri jawapan tp tetap x puashati..tanya lagi...lagi dan lagi. last2 mama x jawab dah he he

tahun depan 6 tahun dah prasekolah..sekali pandang kecik je macamnan la agaknya nanti kalu g tadika tanpa mama ni kan... bila bgtau dia ok je katanya adik baik2 je kat sekolah nanti. cikgu kan ada.
pantang disuruh berposink....nak je..kamera mama penuh gambar dia je he he
kat taska ni bibik paggil nenek Sarah, sbnya mulutnya yg tak bereti ngomel ngalahkan maknenek tau..
kawan2nya habis kalu bab bercakap dialah dulu.
entah mana diikutnya ramahtamah gitu, bila bila jumpa kawan2 sekolah mama dulu semuanya terkejut...isshhhh lain benor dgn mamanya zaman sekolah..yg sunyi sepi he he

sebenarnya post gambar ni bila rasa rinduuu pulak kat kampung halaman ..dah sebulan kan tak balik
bila belek2 ternampak anak dara sorang berposig atas kereta hu hu amat2 rasa rindu. Telepon mak ayah lepas raya tentu sunyi kan,,,, adik terua yg ada sorang tu, jangan haraplah tak lekat punya kat rumah..kalu tak g keja tidur je lah sepanjang hari.

harap2 hujung minggu ni dpt  gaji dan dpt balik ke kampung....h he h bestnya
yg pastinya dptlah terjah kolam ikan . Buah durian kecik2 lagi.



15 comments:

  1. Salam kak, alalalalala.... comellllll! mcm muka sapa ni? ikut muka akak sikit2 :-)) kita lagiii ler rindu kampung halaman kak huhu... bila ntah boleh duk kat mesia teringin sgt nak duk kat mesia huhu

    ReplyDelete
  2. alahai comelnye sarah...
    betul tu kak.. tahun depan haikal pun masuk pra..
    tak per la.. haikal dah excited nak sekolah tu.. nani pun ok je..
    normally pun haikal dok kat tadika and taska dari pagi sampai petang kul 6 sorang (w/o nani & mr mama) kita je yg risau.. padahal diorang ok je kan.. tak de hal.. hepi lagi.. heheh

    ReplyDelete
  3. Aduhai...cantiknya anak dara ni....ermmmm....nak auntie temankan posing?

    ReplyDelete
  4. kecik2 dah cantik, besar nanti mesti lg lawa

    dah macam anak dara sangat ye, padahal baru 5thn kan

    ReplyDelete
  5. Comei Sarah ni...aunty ingatkan besday Sarah...hi...hi..tak sabar tunggu bday ya.
    slmt balik kg....seronoknya...

    ReplyDelete
  6. sarah memang sangat suka posing... cantik dan manja....
    memang sangat rindu kat kampung....

    ReplyDelete
  7. Hi Mama, this young girl going to make boys lintang pukang when she reaches 16 years.
    I guess she has her mom's attractive looks.
    Have a great weekend.
    Simpan satu laugu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. comelnya anak dara ni..klau petah..mesti pandai masa sekolah nanti ye..

    ReplyDelete
  9. comelnyaaaa..mcm nk tarik2 jew pipi tue..h ehhee zila suka nyakat budak kecik2 nie comel jew..:)

    ReplyDelete
  10. salam nurin...

    mcm mana dia tak merengek nk sambut besday..sebab maknye pandai buat kek..
    ucu pun rindu dgn nurin jugak...:)

    ReplyDelete
  11. Kiut miut anak dara sorang ni. Nasib baik guna digital camera, kalau guna film, habislah satu roll kan...

    ReplyDelete

kata-kata manis