iklan

Tuesday, 4 September 2012

acara makan2 biskut raya kat Taska








8 comments:

  1. Salam kak, salam lebaran buat akak n family, terima kasih kunjungannya :-)) bestnyerr makan2 beskut :D kita kalau raya sume beskut nak dicuba tp baru beraya 2 buah rumah dah tak larat dah ehehe..

    ReplyDelete
  2. wah! masih ada lagi acara ni ya. ingatkan tak dak orang buat dah. mmg look forward acara makan kuih raya ni kat sekolah dulu. mak mala dulu selalu sediakan satu tin kecik biskut raya untuk mala bawak bagi kat cikgu kelas. suka betul cikgu dapat kuih raya especially kalau ckigu tu non muslim.

    ReplyDelete
  3. wah comel2 smuanya.. diorg dpt duit raya tak?

    ReplyDelete
  4. wah penuh meja dgn kuih raya...mesti best ni dpt rasa pelbagai jenis kuih raya yg ade tu...tgk bebudak tu pon sgt hepi...

    ReplyDelete
  5. wahh seronoknya tgk budak2 tue..nampak diorg heppy jew..macam2 kuih ada kan:)

    ReplyDelete
  6. akak tak gi lak tadika amek gambar.. frustnyer weh... kot idak leh tepek gak gambartu..
    meriahkan kalau der budak2ni...

    ReplyDelete
  7. seronoknya mereka. Cikgu2 pun seronok.

    ReplyDelete
  8. suke budak² yer..... dapat makan biskur raya..

    ReplyDelete

kata-kata manis