Saturday, 14 July 2012

pulut durian santan ganti nasi

ASSALAMUALAIKUM


mood nak memasak memang tak ada, masak pun yg mudah ahamdulillah dikurniakan anak2 dan hubby  yg suka makan simple goreng fries, goreng nugget, goreng telur hu hu terukkan mama ni rentah kenapa, makan pun rasanya malas hu hu tp terpaksa makan jg kan...alangkah bagusny kalau tak makan tp masih boleh kan kehidupan tanpa masalah lapar atau peningg
merepek agaknya hu hu

balik kg baru2 ni dpt merasa lg pulut durian dgn santan gini, kali ni memang pulun sakan. memang tak pandang nasi dh kalu ada pulut ni.

jom layan ye..

http://www.youtube.com/watch?v=bKzXPIqrx6k&feature=player_embedded

11 comments:

rostina76 said...

salam mama saranur.....akakkkkkk!!!terliurnya saya tgk isi durian tu. huhu!!kat brunei blm timbul lagi durian kg. dok ada skrg durian siam.

ummiaisyah said...

ni la n3 paling mennggoda sekali!!!..nk sikitttt!

mummY daniSha said...

sedapnye....doyan!

Amie said...

Rasa nak tumpang seulas durian dengan sejemput pulut! Enaknya!

Azie said...

Teringin nya nak makan durian. Masalahnya skrg tgh ada masalah kembung perut. Makan durian, lagi lah banyak gas nha

Norzie hany said...

Masa ada arwah bapa dulu,mmg selalu makan pulut durian santan ni.Dia suka sgt2.

adyna said...

durian batu kurau nie..akak saya dulu dok bukit jana masa mak keje kat sek men darul ridzuan.. dah pencen mak buat rumah kat kuala.. kuale kat mana??? saya kg talang :) batu kurau kg member sekolah ..puas la makan durian cni..

zila norazila said...

wahhh ada lagi x nie..he hehe boleh x nk join skali..aritu baru lps mkn duriann...sampai panas bdn nie tau:)

Ucu Faridah said...

balik nanti nk beli durian lah kalau sempat....tp rasanya x sempatlah nk tanak pulut mkn mcm tu jer le jawapnya..

Asmara said...

saya jugak yg tak pernah rasa makan pulut dgn durian. teringin nak rasa satu hati nnti. ;D

FnF Simple Life said...

best nye pulut durian... akak best apa makan nugget ngn fries, ngan telur... pastu buat roti bakar... tu laa feveret breakfast femli saya... dari mak bapak sampai ke anak2 sume suka... hehe

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...