iklan

Tuesday, 26 June 2012

caremel cake for birthday Fiza



 assalamualaikum


Salam sejahtera semua teman2, semoga kita semua sentiasa dilindungi olehNya.
alhamdulillah, rezeki bulan june . kek karemel utk besday salah seorang pelajar transit kat taska ni si Fiza, besdaynya yg ke 10. Sebenarnya Fiza ni pengemar setia kek caremel,  tak jemu2 dia pada kek ni. Bila besdaynya hari tu mamanya pun order kek ni utk wat surprise besdaynya.
 Lgipun sebab hari sekolah kan, kalu kat taska ni nak ikutkan tak cukup sebiji kek ni.
Bila potong tengahri oklah sb budak2 taska masih dibuai mimpi he he habuan utk yg dah sekolah rendah cukuplah. dpt sorang sepotong.

happy birthday Fiza..semoga jadi anak yg solehah ye.. posink ngan kenkawan sebelum ke sekolah agama.

 kek dah kena potong, tak sabar budak2 ni nak kerjakan, sekejap je licin. Seb baik yg kecik2 tu tengah tido.


JUMPA LAGI ...TERIMA KASIH

6 comments:

  1. bestnye dah besar dah dia...camne la danisha bile dah besar nanti heee

    ReplyDelete
  2. Happy bday Fiza. peminat kek karamel ya...nanti order lagi dg mamasaranur...
    re; husben mamasaranur pernah ke Egypt...dtg cuti ke..

    ReplyDelete
  3. Kek karamel memang sedap oooo... happy birthday Fiza cayanggggg...

    ReplyDelete
  4. Happy besday fiza!! Alahai tgk anak2 dara ni terbayang anak kita yang sedang membesar, sedapnya kek karamel tu nyum2

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Fiza....moga jadi anak yg solehah.Sedapnya kek karamel tu.

    ReplyDelete
  6. Hepi befday Fiza...best nye dia dapat makan kek karamel kat sekolah

    ReplyDelete

kata-kata manis