Friday, 1 June 2012

tart fruit



assalamualaikum

salam hari jumaat hari pertama bulan june
 June ni istimewa untuk familyku...hari kelahiran 3 kami adik beradik, anniversary makayah , anniversary kakak yg duk Taiping dan kebanyakan anak2 buah yg lepas2 semuanya pilih June untuk nikah kawen he he so ramai yg sambut anniversary june ini. Kalau kumpul2 kena banyak kek terhidang sb semuanya nak celebrate. Special tentulah mak ayah yg ulangtahun ke 50 tahun ni bersamaan juga tarihk kelahiran ku anak ke 5 nya he he senang nak ingatkan


ok apapun layan tart fruit yg sedap ni,  fruit tart yg diletak buah peach dlm tin dan buah dragon hentam je sb buah ni je yg ada dlm peti ais sb x leh celoteh panjang lagi kena gerak ke Melaka utk majlis kawen anak sedara lg sorang yg jg pilih June he h

ok jumpa lgi

9 comments:

Qasey Honey said...

sedapnye...mggunakan buah2 tmpatan lgi...good idea...hppy anniversary jugak yer..

Mamasya said...

Salam Mamasara.musim cuti sek mmg byk xtvtkan....tarikh yg sesuai.tat buah sedap...dah lama tak mbuatnya. slmt ke Melaka....

rostina76 said...

salam mamasara....menarik gak klau letak dragon fruit kan. menyerlah warnanya.

Sue @ Nenie said...

Salam...sedapnya ada fruit tart

zila norazila said...

salam mamasara
wahhh ada tart lg..kt umah tue ada lg shell tart..tp tunggu inti dalam jew yg x ada nie..he hhee sedap jew zila tgok:)

Nur-nba said...

Salam. Kak, tq sebab sudi singgah di blog. Musim cuti sek memang musim majlis kerja kahwin.. No wonder ramai yg sambut anniversary.. Bulan ni bulan kelahiran Nur.. :D

Norzie hany said...

Salam mamasara.
1st time tgk tart yang guna buah-buahan tempatan mcm ni...menarik dan nampak sedap sgt.

khairiah khaizu said...

kreatif la...cantikkkk, x tau ble nk buat lg

Nur-nba said...

Salam. Kak Mamasara, terima kasih atas ucapan.. Kita lahir bulan yg sama ye.. ;) Semoga Allah merahmati akak sekeluarga.. Amin.

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...