Monday, 12 March 2012

donut






assalamualaikum

selamat petang , sudah menikmati minum petang ke? Menu apa agaknya kan



kanak2 memang suker donut kan, anak bujangku ni pun salah sorang dia memang suker terutama masa lapar he he dan makan panas2 bila sejuk takyahlah kasi dah.
 tak laku pun he he

resepi donut disini

 tak sempat taip disini.donut yg gebu dan sedap...tq ye Izahdaut sb share resepi ni


TERIMA KASIH

5 comments:

ummiaisyah said...

rajinnya mamasara buat donut!..anak2 sy td ada gak sebut nk donut..tp mak depa buat x dengo je..angin rajin blom mari! hahaha

Maya Diana said...

sedapnyer donut....
nak jemput u join exchange w/site ni...bantu membantu sesama bloggers >>>http://rakanblog.com

tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com leh tgk kat blog MD..tqvm

izahdaut said...

donut ni feberet saya kak. banyak2 donut, ni antara yang top dalam list saya. hehe

Mamasya said...

Aslmkum Mama sara.donut ni favorit anak2...cuma mamanya malas nak nguli...

Sue @ Nenie said...

Salam Mama Sara..gebusssnya donut ni...bila tengok donut sini, tetiba plak teringin nak mendonut

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...