Thursday, 19 January 2012

bubur pulut hitam


SELAMAT PETANG SEMUA. 

masak apa agaknye hari ni....pening kan nak memikirkan menu apa. Dah tak ada idea... paling susah bila punya anak2 yg makan memilih ni. Bertambah pening..yg kita suke diorg tak suke la pulak hu hu



Cam bubur pulut hitam ni ha, mama diorg ni suke sgtlah...sedap makan menghirup kuahnya..tapi makan sorang2 je

layan sorang2 ...jom sapa2 nak meh sini ye


terima kasih

7 comments:

JaSSNaNi said...

Assalamualaikum...
sedapnya kak... tadi ingat lagi kat bumbu bali, gi makan ngan bos, bos ambil bubur pulut hitam sbgai desert, tapi lama nya tunggu aleh2 bos cancel, tak jadi dia terus bayar.. hhihii.. tapi sebenarnya nani pun suka gak bubur pulut hitam ni.. sedappppp..

izahdaut said...

Saya suka bubur ni. Sedaapppp. Jom
Jom tuko. Tapi bab bubur ni saya ada geng. Anak2 saya suka bubur. Hehe..

Pen Biru said...

Sy suka bubur pulut hitam yg kurg manis.Sdapnya...

Mamasya said...

Aslmkum mama saranur & slmt bercuti pjg.dah lama tak buat bubur pulut hitam.sedapnya..samalah kalau bubur kat rumahpun anak2 tak layan...masak mkn berdua je..

mama sara nur said...

wslm Nani
laaa siannye he he tak jadi la makan bubur tu yek
takper nanti akak hantar semangkuk bolehh he he

mama sara nur said...

Izah...
best la ada geng dgn anak2 he he makan sama2 kan

Totie@Tomy said...

SAYA kalau bubur pulut hitam ni gemar makan dengan roti..hehe sedapnya..mintak sepinggan..

biskut kacang hijau

assalamualaikum   tqqq AlongRoz kongsi resei BISKUT KACANG PEAS Resepi :  AlongRoz@HomeKreation BAHAN-BAHAN:- ...