iklan

Friday, 6 January 2012

besday ABG iS dan adik Sarah

Tiap2 tahun share kek Harijadi tau he he..senang keja mama sikit..Semalam 5 januari besday si Abang Is (anak sulong) dahpun genap 12 tahun.
Hari ni pula genap si adik Sarah NUR Izzati 5 tahun , hu hu pantasnye masa berlalu kan. dah besar anak2 mama ni
dah sekolah, taska pun, rasa macam baru je mengandung, pastu sakit bersalin...apapun happy besday sayang  doa dan impian mama jadilah anak yg soleh solehah dan membesar sbgai insan yg berjaya di dunia dan akhirat kelak .Aminnnn


 tiap2 tahun makan2 kek di rumah je.

 
awal2 tahun ni maklumlah kan sibuk uruskan persekolahan...takda can nak wat majlis harijadi cam dulu2 dah...kesian si abang, tp alhamdulillah abang faham oklah mama katanya....


setiap ibubapa pasti sentiasa mendoakan yg terbaik untuk anak2nya... sentiasa mengharapkan anak2 dilindungi dari apa jua.

2 comments:

  1. SELAMAT HARI JADI untuk abg saif dan adik sarah yang cute.. semoga panjang umur, di murahkan rezeki dan menjadi anak2 yang soleh dan solehah.. aminnnnn...

    sedap nye makan coklat kek ye.. :) nyum nyum.. nak cikitttt..

    ReplyDelete

kata-kata manis