iklan

Monday, 21 November 2011

spaggeti simple je...



assalamualaikum semua & selamat menjalani kehidupan harian..

alhamdulillah masih diberi kesempatan utk bercerita disini, masih diberi peluang utk terus menhirup udara segar di bumiNya ini.

Tahniah wat pasukan bolasepak Malaysia negaraku tercinta ini kerana berjaya membawa pulang pingat Emas. Tentu ramai yg menyaksikan semalam. Riuh rendah dgn sorakan tak sia2 ye duk depan tv sampai habis he he

Dah penat bersorak semlam kan hari ni meh kita makan spaggeti je lah ye. resepi simple je ni . yg pastinya semua tahu kan. Yg penting ada bhn2 asasnye, daging cincang, bawang sos dlm botol tu. Rasa leh ikut sendiri masam masin manisnya.



sekali sekala pekena menu camni ok jugak kan, tapi kan yg sedeynya....isi rumah disini semuanya kureng berminat pun, anak2 aiii lagi la sorang je la duk makan. Meh la sapa2 yg sudi makan sini ye ...he he


4 comments:

  1. salam nuri...
    tahniah dah ada blog! rajin2 update ye... hehehe... blog mudah sikit nk kendalikan terutama resepi2 sbb tak payah buat link satu2 cara manual mcm kat fp... tq ye nuri sbb follow akak.. akak pun dah follow nuri..

    ReplyDelete
  2. wahhhh... kat sini boleh makan spageti... rugi tak datang awal, kalau tak sure dapat makan berpinggan2 kan.. ehehh.. akak, rumah nani ni kalau spagetti tak bape laku, ada la skali tu kimi ngan kinah cakap nak spageti sos carbonara tu, nani wat tapi makan takat skali je.. lepas tu simpan dlm peti sejuk sampai naik keras.. last2 masuk plastic sampah.. so tak leh wat la dah.. tunggu sampai betul2 teringin sangat baru nak wat balik.. hehhehehe

    ReplyDelete
  3. wslm
    tq tq ala baru nak belajo2 ni he he nanti leh akak tunjukkan yg Nuri tak tau ye insyaallah .

    Nani samalah kita isirumah x suke makan pun hu hu akak ni je sekali sekala nk try..

    ReplyDelete
  4. budak2 memang suka makan spageti..samala dgn budak kat umah..hari2 nak mee,spageti.

    ReplyDelete

kata-kata manis