iklan

Friday, 14 October 2011

raya 2011

assalamualaikum

gambar-gambar kemeriahan raya tahun 2011 di kampungku. masih terasa keseronokan raya kali ini.


anak2 dara cilik yg sekali sekala jumpe ni memang suke posink.....cousin yg tak boleh berpisah... 

Raya tahun ni kami sekeluarga memilih tema biru cerah, walaupun bukan kaler feberetku he he tp sekali sekali kenalah pakai kaler yg macam gini kan. yg boy memang sukelah kan, kebetulan keluarga abangku pun kaler yg sama tu yg nampak lg meriah bila bergambar ramai2 ni. Tahun ni ramai pilih kaler biru dan pink bila digandingkan nampak serasi ye tak. sendiri punya pandangan he he walaupun kurang satu keluarga tp umah atok ki dan opah ni tetap meriah habis kecoh dengan macam2 ragam budak2 ni cuma tak dpt bergambar semua pun, tak sempat nak kumpul semua tangkap posink. ni yg sempat je, mana yg tak buzy he he
hidangan wajib ada ni, lemang pulut dan lemang jagung serta rendang ayam. yummy sedap betul kena lemang cicah rendang....

No comments:

Post a Comment

kata-kata manis